~~Ziemistoszary Jesion napisał(a): ~Śnieżnobiała Cieszynianka napisał(a): Flaguje ten "impuls miasta..."...miły Pan....Ale to tylko świadczy o desperacji tego ruchu....jest i wielu innych kandydatów co ...chluby..nie przyniosa...szkoda, bo zamiar może I dobry...Ale kandydatów trzeba dobierać A nie zapelniac listy..jednak szef liczy chyba tylko na siebie
Zawsze to ugrupowanie co nie posiada władzy tak jest postrzegane, jako desperaci. No bo to szaleństwo w mniemaniu społecznym konkurować z wszech potężną władzą, która po mistrzowsku szermierzy strachem. My tego nie robimy. Pozdrawiam
Konkurować można, ale trzeba mieć co zaoferować. 99% z impulsowych to dla mnie to tzw. "noname" - latający po manhatanie czy wesołej uśmiechający się do ludzi i żebrzący o głos. Mało tego w ramach reklamy wybrali się do schroniska powyprowadzać pieski - szkoda że tylko podczas kampanii wyborczej - wcześniej ich tam nie było. Jedyny postulat bijący z każdego ich przekazu to zwalczyć układ., układając kolejny w pizzerii z przedstawicielami PISu . to ja już wolę obecny układ przynajmniej wiem że chore pisowskie środowisko w swoje łapy miasta nie dostanie