Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski:Potrzebna jest zmiana pokoleniowa
~~Brudnożółty Kopytnik niezalogowany
17 października 2018r. o 19:06
Bo trzeba było przyjsc na spotkanie wyborcze to byś usłszał, że Małkowski przyznaje sie że był czescia tego tzw układu i źle sie z tym czuł, szczególnie gdy zderzył sie z prawdziwą wiceprezydenturą, Ty zapewne wiesz najlepiej jak rozpoznać kogoś z układu, jak dla mnie lepszy ten kto to widział i neguje , jak ktoś kto obnaża to co oczywiste. Nie odrobił Pan lekcji panie hate'rze trza było śledzic co mówi kandydat a nie patrzeć w kablówkę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Koralowy Liliowiec niezalogowany
17 października 2018r. o 19:11
Trudne pytanie i takie dalekie od tut. sytuacji miasta nie były potrzebne. Ten człowiek ma być Prezydentem Bolesławca a nie guru czy głową kraju.
~~Pomarańczowobrązowy Pustynnik niezalogowany
17 października 2018r. o 19:12
~~Brudnożółty Kopytnik napisał(a): Bo trzeba było przyjsc na spotkanie wyborcze to byś usłszał, że Małkowski przyznaje sie że był czescia tego tzw układu i źle sie z tym czuł, szczególnie gdy zderzył sie z prawdziwą wiceprezydenturą, Ty zapewne wiesz najlepiej jak rozpoznać kogoś z układu, jak dla mnie lepszy ten kto to widział i neguje , jak ktoś kto obnaża to co oczywiste. Nie odrobił Pan lekcji panie hate'rze trza było śledzic co mówi kandydat a nie patrzeć w kablówkę

a sledziłem ;) i obserwowałem jak w czasie uplywajacym.. martyrologia Pana M rosła jak nos pinokia..;) z dnia na dzień ...
~~Jaskrawoczerwony Cedr niezalogowany
17 października 2018r. o 19:14
Roman od 30 lat siedzi w polityce ; przew.sejmiku, starosta i przez 16 lat prezydent. przez ten czas stworzyl układ który Malkowski chce rozbić. To wywołuje wściekłość partii prezesów ,którą stworzył oraz przyklejonych do niej ludzi. Nastąpila prywatyzacja miasta i podejmowanie decyzji bez udziału mieszkańców. Są bez skrupułów w atakowaniu przeciwnika zwłaszcza teraz kiedy mogą przegrać. Panie Maćku po wywiadzie widzą, że nie jest pan do kupienia,więc jest pan niebezpieczny jest pan poza układem.Proszę uważać!!!
~~Jasnoturkusowa Choina niezalogowany
17 października 2018r. o 19:22
~~Jaskrawoczerwony Cedr napisał(a): Roman od 30 lat siedzi w polityce ; przew.sejmiku, starosta i przez 16 lat prezydent. przez ten czas stworzyl układ który Malkowski chce rozbić. To wywołuje wściekłość partii prezesów ,którą stworzył oraz przyklejonych do niej ludzi. Nastąpila prywatyzacja miasta i podejmowanie decyzji bez udziału mieszkańców. Są bez skrupułów w atakowaniu przeciwnika zwłaszcza teraz kiedy mogą przegrać. Panie Maćku po wywiadzie widzą, że nie jest pan do kupienia,więc jest pan niebezpieczny jest pan poza układem.Proszę uważać!!!

nie wiem jak partia prezesow ,ale wywiad słaby..a post powyzszy mnie rozbawił!!!
ale życze pogody na wybory wyborcom
~~Modry Pieris niezalogowany
17 października 2018r. o 19:26
~~Jaskrawoczerwony Cedr napisał(a): Roman od 30 lat siedzi w polityce ; przew.sejmiku, starosta i przez 16 lat prezydent. przez ten czas stworzyl układ który Malkowski chce rozbić. To wywołuje wściekłość partii prezesów ,którą stworzył oraz przyklejonych do niej ludzi. Nastąpila prywatyzacja miasta i podejmowanie decyzji bez udziału mieszkańców. Są bez skrupułów w atakowaniu przeciwnika zwłaszcza teraz kiedy mogą przegrać. Panie Maćku po wywiadzie widzą, że nie jest pan do kupienia,więc jest pan niebezpieczny jest pan poza układem.Proszę uważać!!!
Szczególnie uderzyl ich pan zapowiedzią rozliczenia pieniędzy za plac przy Lokietka.Tego panu nie darują.Bedą pomówienia i kłamstwa na pana temat i rodziny ale to dopiero początek.Znam tych ludzi. Proszę się nie zrażać i być konsekwentnym nie jest pan sam.
~~Kirowa Bylica niezalogowany
17 października 2018r. o 19:33
~~Modry Pieris napisał(a):
Szczególnie uderzyl ich pan zapowiedzią rozliczenia pieniędzy za plac przy Lokietka.Tego panu nie darują.Bedą pomówienia i kłamstwa na pana temat i rodziny ale to dopiero początek.Znam tych ludzi. Proszę się nie zrażać i być konsekwentnym nie jest pan sam.

czy tym razem kurort bedzie miejscem restu na 4 lata...????
~~Beżowobrązowy Jastrzębiec niezalogowany
17 października 2018r. o 19:34
Masz facet mój głos i mojej rodziny, a jest całkiem spora.

Nie jeździmy cały czas tym samym samochodem, remontujemy mieszkania po jakimś czasie, bo się nam znudziły kolory, szafę trzeba też przewietrzyć (szczególnie kobiety, nie będą chodziły cały czas w tym samym). W każdej dziedzinie życia potrzebne są zmiany. Monotonia jest nudna!!!!! Panie Małkowski, nawet jeśli będzie pan prezydentem jedną kadencję, to takiej zmiany wielu oczekuje. Ja już nie chce patrzeć na zmęczone twarze naszych włodarzy i miejscowych "notabli"... Pozdrawiam serdecznie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.