~~Koralowy Liliowiec napisał(a): Trudne pytanie i takie dalekie od tut. sytuacji miasta nie były potrzebne. Ten człowiek ma być Prezydentem Bolesławca a nie guru czy głową kraju.
~~Beżowobrązowy Jastrzębiec napisał(a): Masz facet mój głos i mojej rodziny, a jest całkiem spora.
Nie jeździmy cały czas tym samym samochodem, remontujemy mieszkania po jakimś czasie, bo się nam znudziły kolory, szafę trzeba też przewietrzyć (szczególnie kobiety, nie będą chodziły cały czas w tym samym). W każdej dziedzinie życia potrzebne są zmiany. Monotonia jest nudna!!!!! Panie Małkowski, nawet jeśli będzie pan prezydentem jedną kadencję, to takiej zmiany wielu oczekuje. Ja już nie chce patrzeć na zmęczone twarze naszych włodarzy i miejscowych "notabli"... Pozdrawiam serdecznie.
~~Beżowobrązowy Jastrzębiec napisał(a):~~Beżowobrązowy Jastrzębiec napisał(a): Masz facet mój głos i mojej rodziny, a jest całkiem spora.
Nie jeździmy cały czas tym samym samochodem, remontujemy mieszkania po jakimś czasie, bo się nam znudziły kolory, szafę trzeba też przewietrzyć (szczególnie kobiety, nie będą chodziły cały czas w tym samym). W każdej dziedzinie życia potrzebne są zmiany. Monotonia jest nudna!!!!! Panie Małkowski, nawet jeśli będzie pan prezydentem jedną kadencję, to takiej zmiany wielu oczekuje. Ja już nie chce patrzeć na zmęczone twarze naszych włodarzy i miejscowych "notabli"... Pozdrawiam serdecznie.
A i jeszcze jedno. Tylko głupek by zmieniał zwykłych pracowników urzędów i jednostek podległych urzędowi. A ci na górze to pewnie mają czego się bać... Teraz pozdrawiam serdecznie.
~~Szarobiała Surfinia napisał(a):~~Koralowy Liliowiec napisał(a): Trudne pytanie i takie dalekie od tut. sytuacji miasta nie były potrzebne. Ten człowiek ma być Prezydentem Bolesławca a nie guru czy głową kraju.
a przecież to mentor..i człowiek renesansu na wszystkim się zna!
~~Karmelowopłowy Złotokap napisał(a): Dochapał się w większości dzięki Ziemi Bolesławieckiej, a później się na nich wypiął.
Do czego chłopie doszedłeś sam ?
Zdradziłeś tych którzy Cię uczynili kimś.
Jesteś chorągiewka.