Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski:Potrzebna jest zmiana pokoleniowa
~Białoszary Klon niezalogowany
17 października 2018r. o 22:43
Idę głosować ,to ważne dla Nas i dla Polski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ołowiana Tawułka niezalogowany
17 października 2018r. o 23:06
Prezydent Wrocławia kiedy obejmował stanowisko miał 43 lata...służył 16 lat!. I proszę..Wrocław mekką dolnego Sląska. Nigdy by tak nie było gdyby wybrali statszego.
U nas wszyscy prawie po 60 lat..tylko Małkowski 42.
Wystarczy tych kalesonów. Wpóśćmy postęp do miasta bo bedziemy tylko wratislavie słuchać...
~~Mlecznobiały Kroplik niezalogowany
17 października 2018r. o 23:07
~~Czarnawa Dąbrówka napisał(a):
~~Bury Cząber napisał(a): Niestety jak widzę banery Kandydata Małkowskiego to wydaje mi się, że patrzy z nich na mnie premier Morawiecki. Nie mogę na niego głosować przez te cholerne banery. Tyle nawet nie chcę słuchać jakie ma plany.

celne i jakie podobienstwo-walki z mafiami i ukladami ;) i spotkania u Sowy ;)
Oglądając banery Romana widzę na nich Schetynę a jeden z jego żołnierzy przypomina mi autora słynnej wypowiedzi …"h.j w d..pę i kamieni kupę"
~~Żółta Trzykrotka niezalogowany
17 października 2018r. o 23:11
Wydaje mi się , że Pan Maciek jest w porządku Chłopak , to niech RZĄDZI ,.
Trzeba w Naszym mieście już złapać świeży oddech , aby rozwalić ten Układ Urzędniczo-Koleżeński Pana Romana , bo o tym już wszyscy wiedzą , nawet Ptaszki na drzewie ćwierkają!
~~Żółta Trzykrotka niezalogowany
17 października 2018r. o 23:17
Myślę ,że Pan Maciej Będzie szanował ludzi , nie tak jak Roman , który robił podpuchę , a póżniej "wbijał nóż w plecy "
~~Gołębi Ambrowiec niezalogowany
17 października 2018r. o 23:27
~Ołowiana Tawułka napisał(a): Prezydent Wrocławia kiedy obejmował stanowisko miał 43 lata...służył 16 lat!. I proszę..Wrocław mekką dolnego Sląska. Nigdy by tak nie było gdyby wybrali statszego.
U nas wszyscy prawie po 60 lat..tylko Małkowski 42.
Wystarczy tych kalesonów. Wpóśćmy postęp do miasta bo bedziemy tylko wratislavie słuchać...

czas na stringi ;) i pampersy young boy ;)
~~Mlecznobiały Kroplik niezalogowany
18 października 2018r. o 0:04
~~Miodowy Szupin napisał(a):
~~Żółtobrązowy Liliowiec napisał(a):
~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Roman liczy, że debata przed II turą odbędzie się w jego telewizji według białoruskich standardów.
Telewizja Bolesławiec nie wypełnia swej misji,udaje ,że jedynym kandydatem w tych wyborach jest Roman.Malkowski bardzo celnie to wypunktował-Białoruś w Bolesławcu.
Może p. Maślicka przypomni jaka bylą misja tej telewizji gdy ją uruchomiono w 1991 roku, bo Roman zapomniał a jej twórca przewraca się w grobie .
Do dziś Telewizja Bolesławiec nie przedstawila kandydatów i ich programów nie mówiać o debacie!!!
~Stalowy Kosaciec niezalogowany
18 października 2018r. o 5:07
Zastanawiam się tylko jak się z tym faktem czuje pięknoduch red. Mazurkiewicz...Pełny ideaów, szlachetności i wartości... Tak Le widać tylko na swoim blogu, w życiu realizuje widać inny plan. Żenada.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza