~~Czarnawa Dąbrówka napisał(a):Oglądając banery Romana widzę na nich Schetynę a jeden z jego żołnierzy przypomina mi autora słynnej wypowiedzi …"h.j w d..pę i kamieni kupę"~~Bury Cząber napisał(a): Niestety jak widzę banery Kandydata Małkowskiego to wydaje mi się, że patrzy z nich na mnie premier Morawiecki. Nie mogę na niego głosować przez te cholerne banery. Tyle nawet nie chcę słuchać jakie ma plany.
celne i jakie podobienstwo-walki z mafiami i ukladami ;) i spotkania u Sowy ;)
~Ołowiana Tawułka napisał(a): Prezydent Wrocławia kiedy obejmował stanowisko miał 43 lata...służył 16 lat!. I proszę..Wrocław mekką dolnego Sląska. Nigdy by tak nie było gdyby wybrali statszego.
U nas wszyscy prawie po 60 lat..tylko Małkowski 42.
Wystarczy tych kalesonów. Wpóśćmy postęp do miasta bo bedziemy tylko wratislavie słuchać...
~~Miodowy Szupin napisał(a):Do dziś Telewizja Bolesławiec nie przedstawila kandydatów i ich programów nie mówiać o debacie!!!~~Żółtobrązowy Liliowiec napisał(a):Może p. Maślicka przypomni jaka bylą misja tej telewizji gdy ją uruchomiono w 1991 roku, bo Roman zapomniał a jej twórca przewraca się w grobie .~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Roman liczy, że debata przed II turą odbędzie się w jego telewizji według białoruskich standardów.Telewizja Bolesławiec nie wypełnia swej misji,udaje ,że jedynym kandydatem w tych wyborach jest Roman.Malkowski bardzo celnie to wypunktował-Białoruś w Bolesławcu.