~~Porcelanowy Grab napisał(a): Fajnie ,Tylko ci Jego kandydaci to oprócz jednego doktorka to wszystko golasy.Zero osiągnięć.Pierwsze co to beda musieli to za diety kupic sobie marynarki,a panie kiecki.Potem apetyt wzrośnie i bedzie tak jak jest aktualnie , zmienią sie tylko twarze.
Że też ,ludzie którzy do czegoś doszli nie mogą się przebić - moze by i chcieli ale my tak już mamy ,że takich z czystej zawiści musimy udupić.
~~Turkusowa Tygrysówka napisał(a): I czym nowy prezydent będzie się zajmować ?Po to Roman wybudował dla Malkowskiego Centrum Wiedzy z szybkim internetem ha, ha ,ha,
Kontrolowaniem jakości łącza internetu ? Całe dnie na facebooku ? Selfiaczki dla swoich poddanych ?
~~Żółtobrązowy Liliowiec napisał(a):Może p. Maślicka przypomni jaka bylą misja tej telewizji gdy ją uruchomiono w 1991 roku, bo Roman zapomniał a jej twórca przewraca się w grobie .~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Roman liczy, że debata przed II turą odbędzie się w jego telewizji według białoruskich standardów.Telewizja Bolesławiec nie wypełnia swej misji,udaje ,że jedynym kandydatem w tych wyborach jest Roman.Malkowski bardzo celnie to wypunktował-Białoruś w Bolesławcu.
~~Jasnobrązowy Kiścień napisał(a): Małkowski , zejdź na ziemię, zwiń te swoje banery, może przydadzą ci się za 4 lata - a może później, jak dorośniesz do tej funkcji.
~~Bury Cząber napisał(a): Niestety jak widzę banery Kandydata Małkowskiego to wydaje mi się, że patrzy z nich na mnie premier Morawiecki. Nie mogę na niego głosować przez te cholerne banery. Tyle nawet nie chcę słuchać jakie ma plany.