Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski:Potrzebna jest zmiana pokoleniowa
~~Brudnożółty Kopytnik niezalogowany
17 października 2018r. o 21:45
~~Porcelanowy Grab napisał(a): Fajnie ,Tylko ci Jego kandydaci to oprócz jednego doktorka to wszystko golasy.Zero osiągnięć.Pierwsze co to beda musieli to za diety kupic sobie marynarki,a panie kiecki.Potem apetyt wzrośnie i bedzie tak jak jest aktualnie , zmienią sie tylko twarze.
Że też ,ludzie którzy do czegoś doszli nie mogą się przebić - moze by i chcieli ale my tak już mamy ,że takich z czystej zawiści musimy udupić.

a skąd taka opinia że to golas, golas nie ma ubrania. Co to szata zdobi człowieka czy może garniak kupiony juz dawno za Twoje podatki bardziej imponuje. Post godny janusza z bloku co przez firanke obserwuje swiat i wyciaga wnioski. Pewnie nie znasz poza doktorkiem nikogo a reszte wrzuciłeś do jednego worka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrązowy Kiścień niezalogowany
17 października 2018r. o 21:49
Małkowski , zejdź na ziemię, zwiń te swoje banery, może przydadzą ci się za 4 lata - a może później, jak dorośniesz do tej funkcji.
~~Miodowy Szupin niezalogowany
17 października 2018r. o 21:49
~~Turkusowa Tygrysówka napisał(a): I czym nowy prezydent będzie się zajmować ?
Kontrolowaniem jakości łącza internetu ? Całe dnie na facebooku ? Selfiaczki dla swoich poddanych ?
Po to Roman wybudował dla Malkowskiego Centrum Wiedzy z szybkim internetem ha, ha ,ha,
~~Miodowy Szupin niezalogowany
17 października 2018r. o 21:57
~~Żółtobrązowy Liliowiec napisał(a):
~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Roman liczy, że debata przed II turą odbędzie się w jego telewizji według białoruskich standardów.
Telewizja Bolesławiec nie wypełnia swej misji,udaje ,że jedynym kandydatem w tych wyborach jest Roman.Malkowski bardzo celnie to wypunktował-Białoruś w Bolesławcu.
Może p. Maślicka przypomni jaka bylą misja tej telewizji gdy ją uruchomiono w 1991 roku, bo Roman zapomniał a jej twórca przewraca się w grobie .
~~Brudnożółty Kopytnik niezalogowany
17 października 2018r. o 22:02
~~Jasnobrązowy Kiścień napisał(a): Małkowski , zejdź na ziemię, zwiń te swoje banery, może przydadzą ci się za 4 lata - a może później, jak dorośniesz do tej funkcji.

odbiorca po 50 nie zrozumie przesłania 42 latka, niestety zwiń swoje banery i przykryj nimi coś na działce. Nie pal liści zrobisz nam przysługę
~~Bury Cząber niezalogowany
17 października 2018r. o 22:10
Niestety jak widzę banery Kandydata Małkowskiego to wydaje mi się, że patrzy z nich na mnie premier Morawiecki. Nie mogę na niego głosować przez te cholerne banery. Tyle nawet nie chcę słuchać jakie ma plany.
~~Czarnawa Dąbrówka niezalogowany
17 października 2018r. o 22:19
~~Bury Cząber napisał(a): Niestety jak widzę banery Kandydata Małkowskiego to wydaje mi się, że patrzy z nich na mnie premier Morawiecki. Nie mogę na niego głosować przez te cholerne banery. Tyle nawet nie chcę słuchać jakie ma plany.

celne i jakie podobienstwo-walki z mafiami i ukladami ;) i spotkania u Sowy ;)
~Białoszary Klon niezalogowany
17 października 2018r. o 22:43
Idę głosować ,to ważne dla Nas i dla Polski
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza