alabaster72 napisał(a):emem napisał(a):alabaster72 napisał(a): Nie wiem czemu mój post został poddany korekcie, czyżby link się nie spodobał?
Tak, w Bolec.Info nie pozwalamy na reklamy serwisu obrażającego Czytelników Bolec.Info. Proszę więcej nie wklejając linków do tamtej strony.
Kto będzie chciał to dotrze do tego wywiadu, Pan usuwając odnośnik do strony zachowuje się jak osoba która boi się reakcji ludzi na zarzuty wobec Pana Małkowskiego. Ja wiem że to tylko kampania, obiecywanie i niestety mydlenie oczu, każdy kandydat i każda frakcja tak robi ale osoba która chce kandydować do stanowiska prezydenta miasta powinna odeprzeć w sposób racjonalny i rzeczowy zarzuty, zwłaszcza zarzuty kłamstwa ponieważ to podważa jego autorytet.
Tak na marginesie to wie Pan co to obiektywizm? Dziękuję i pozdrawiam.
~~Szkarłatna Margerytka napisał(a):~~Szkarłatna Margerytka napisał(a):IMPULS na portalu obrazajacym czytelnikĂłw swoich i Bolec.Info rozjechal Zająca którego ze smyczy spóscił Roman ,warto poczytać.~Szarobiała Sasanka napisał(a): Myślę że jeśli Pan Małkowski wygra to nie będzie złym prezydentem. Ja jednak wybieram doświadczonego kandydata który już pokazał ile potrafi zrobić. caącaale wielu takich jak ja niigdy nie słyszało o nim wczesniej!!!!a co zrobił????/pan Małkowski/
Zastosowana autokorekta
~~Ognistorudy Pomidor napisał(a):fobiak napisał(a):~~Ognistorudy Pomidor napisał(a):~~Ognistorudy Pomidor napisał(a): w moim okregu z listy mm kanyduje 23 latek! jakie on moze miec doswiadczenie jak mu mleko pod nosem jeszcze nie zaschlo??
do tego:
sld - 20-latka
pis - 22-latek
roman - 23-latek
tacy radni maja decydowac o losach miasta?? to jakas cholerna kpina!!
wiek nie gra zadnej roli, jak sie ktos urodzi gloopi to nie znaczy, ze na starosc umrze inny.
a jakie potrzebne jest doswiadczenie i wyksztalcenie radnemu?
wyborcy chca w radzie ludzi uczciwych a nie wykutych przez uklady i nagietych politycznie.
jak to wiek nie gra zadnej roli? 20letni goowniak ma decydowac o waznych dla miasta sprawach? chyba sobie jaja robisz....
~~Gołębi Ambrowiec napisał(a):alabaster72 napisał(a):emem napisał(a):alabaster72 napisał(a): Nie wiem czemu mój post został poddany korekcie, czyżby link się nie spodobał?
Tak, w Bolec.Info nie pozwalamy na reklamy serwisu obrażającego Czytelników Bolec.Info. Proszę więcej nie wklejając linków do tamtej strony.
Kto będzie chciał to dotrze do tego wywiadu, Pan usuwając odnośnik do strony zachowuje się jak osoba która boi się reakcji ludzi na zarzuty wobec Pana Małkowskiego. Ja wiem że to tylko kampania, obiecywanie i niestety mydlenie oczu, każdy kandydat i każda frakcja tak robi ale osoba która chce kandydować do stanowiska prezydenta miasta powinna odeprzeć w sposób racjonalny i rzeczowy zarzuty, zwłaszcza zarzuty kłamstwa ponieważ to podważa jego autorytet.
Tak na marginesie to wie Pan co to obiektywizm? Dziękuję i pozdrawiam.
tez mam takie wrazenie.szczegolnie ze tamten wywiad był ciekawy..
~~Pawi Tojad napisał(a):Co na to Stasik~~Jasnobrązowy Rozmaryn napisał(a):Dziś jeden z kandydatów platformy samorządowej ( PO) do Rady POwiatu nr4 na liście Stasika(koalicjanta Romana) zagalopował się i zaczął mówić o układzie. wieszcząc II ture w wyborach prezydenckich. Te rewelacje można znaleźć na konkurencyjnym portalu. Ktoś w końcu z UKŁADU przyznał, ze UKŁAD władzy ISTNIEJE!!!!~~Zgniła Metasekwoja napisał(a): Małkowski jest niezależnym kandydatem,to Roman by ocalić stołek zawarł koalicję z Po Stasika,Sld Partia Razem Chwojnickiego i Cołokidzim.Front Jedności Narodu przeciwko Małkowskiemu .Wdać jak się boją po raz pierwszy od 16 lat!!! Oj będziecie rozliczeni co do złotówki.