Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Małkowski:Potrzebna jest zmiana pokoleniowa
~Żółtawordzawy Fiołek niezalogowany
19 października 2018r. o 6:26
Roman obstawił się moherem i gdzie się tylko da wpycha się by otumanić moher:/ ciężko będzie wygrać chociażby z tego względu że młodzi po prostu słuchają moheru bo sami nie mają pojęcia o polityce i władzy w mieście a pozatym wogole ich to nie interesuje :(
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~Ognistoruda Daglezja niezalogowany
19 października 2018r. o 6:40
Dość tej nawalanki między Romanem a Małkowskim. Głosuję na Rudyka.
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
19 października 2018r. o 6:41
~Ognistoruda Daglezja napisał(a): Dość tej nawalanki między Romanem a Małkowskim. Głosuję na Rudyka.

Ja też. To jedyny antypisowski kandydat.
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
19 października 2018r. o 8:01
Anty PiS, anty PO, anty Anty...
Co to za program?
Mnie nie interesuje przeciw komu i czemu jest mój kandydat, ale co chce zrobić dla mnie i dla mojego miasta.
Jeśli pisze że będzie przebudowywał linie kolejowe gdzieś w sąsiednim powiecie to wrzucam takiego do kategorii bajkopisarzy. A takich nam do rządzenia nie potrzeba.
~~Brudny Rabarbar niezalogowany
19 października 2018r. o 8:18
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):
~Ognistoruda Daglezja napisał(a): Dość tej nawalanki między Romanem a Małkowskim. Głosuję na Rudyka.

Ja też. To jedyny antypisowski kandydat.
Który przebiera nóżkami by w II turze poprzeć Romana,byłego pisowca, który dzięki tej partii jest prezydentem. Dla uzupełnienia dodam,że Roman był aktywistą Unii Wolności ale aktualnie nazywa siebie Bezpartyjnym,która to organizacja jest partią ogólnopolską i wystawiła listy do wszystkich sejmikow wojewódzkich.Bezpartyjni przygotowują listy do wyborow parlamentarnych na iednej z których będzie Roman. Dlatego jego kampania jest niemrawa bo zamierza opuscić "gród nad Bobrem, któremu poświecił życie"
~~Groszkowa Lepnica niezalogowany
19 października 2018r. o 8:20
Amen
~~Blond Trytoma niezalogowany
19 października 2018r. o 8:57
Układy i układziki, nikomu nie wierzę, wszyscy są tacy sami. Jeśli ktoś myśli że Pan Małkowski nie jest "nasiąknięty" starym pokoleniem to się bardzo myli.
~~Blond Trytoma niezalogowany
19 października 2018r. o 8:57
Układy i układziki, nikomu nie wierzę, wszyscy są tacy sami. Jeśli ktoś myśli że Pan Małkowski nie jest "nasiąknięty" starym pokoleniem to się bardzo myli.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo