~~Przekrwiony Dereń napisał(a): Jadę dzisiaj do Nowogrodźca .Czy nowa rada ujednoliciła przepisy ruchu drogowego ?
Czy u was pierwszeństwo na drodze ma ma samochód jadący drogą główną ,oprócz samochodu Robcia ,czy wszyscy.?
Jak rozpoznam że to TEN samochód i ze mam go przepuścić ?
~~Jasnoczerwony Szupin napisał(a):~~Przekrwiony Dereń napisał(a): Jadę dzisiaj do Nowogrodźca .Czy nowa rada ujednoliciła przepisy ruchu drogowego ?
Czy u was pierwszeństwo na drodze ma ma samochód jadący drogą główną ,oprócz samochodu Robcia ,czy wszyscy.?
Poprzednia Rada ustaliła ,że zawsze pierwszeństwo ma RR nie ważne z jakiej drogi wyjeżdża .A tak nawiasem mówiąc to niech ten burmistrz zleci posypanie piaskiem dróg gminnych bo straszna ślizgawica a Hydro -Tech jak zwykle zima zaskoczyła .
~~Jasnoszara Karagana napisał(a):~~Jasnoczerwony Szupin napisał(a):~~Przekrwiony Dereń napisał(a): Jadę dzisiaj do Nowogrodźca .Czy nowa rada ujednoliciła przepisy ruchu drogowego ?
Poprzednia Rada ustaliła ,że zawsze pierwszeństwo ma RR nie ważne z jakiej drogi wyjeżdża .A tak nawiasem mówiąc to niech ten burmistrz zleci posypanie piaskiem dróg gminnych bo straszna ślizgawica a Hydro -Tech jak zwykle zima zaskoczyła .
Jakby co ,to proszę dajcie namiar na tego ,,taniego'' blacharza ,który za 16 patyków usunie zadrapanie na błotniku mojego auta .
Mam auto casco ,mogę krążyć na głównej w Nowogrodźcu przez cały dzień.
~~Jasnoczerwony Szupin napisał(a):~~Jasnoszara Karagana napisał(a):~~Jasnoczerwony Szupin napisał(a):~~Przekrwiony Dereń napisał(a): Jadę dzisiaj do Nowogrodźca .Czy nowa rada ujednoliciła przepisy ruchu drogowego ?
Jakby co ,to proszę dajcie namiar na tego ,,taniego'' blacharza ,który za 16 patyków usunie zadrapanie na błotniku mojego auta .
Mam auto casco ,mogę krążyć na głównej w Nowogrodźcu przez cały dzień.
Bolesławiec Modłowa zaraz za rondem.
~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a): Czy wiadomo już ile kary dostała gmina za nielegalne kopanie kruszywa w Milikowie.?????????
~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a): Czy wiadomo już ile kary dostała gmina za nielegalne kopanie kruszywa w Milikowie.?????????
Tak.... Za diamenty 2 cebuliony, a za szmaragdy 3 cebuliony. Za bursztyn im darowano ...
Jestem ciekaw kto doniósł? Jakiś emerytowany milicjant?