~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a):~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a): Czy wiadomo już ile kary dostała gmina za nielegalne kopanie kruszywa w Milikowie.?????????
Tak.... Za diamenty 2 cebuliony, a za szmaragdy 3 cebuliony. Za bursztyn im darowano ...
Jestem ciekaw kto doniósł? Jakiś emerytowany milicjant?
Nie jedz więcej cebuli bo rozum ci się kuli od tej cebuli. Lepiej zrób mu loda albo wyliż mu szparę.
~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a):~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a): Czy wiadomo już ile kary dostała gmina za nielegalne kopanie kruszywa w Milikowie.?????????
Tak.... Za diamenty 2 cebuliony, a za szmaragdy 3 cebuliony. Za bursztyn im darowano ...
Nie jedz więcej cebuli bo rozum ci się kuli od tej cebuli. Lepiej zrób mu loda albo wyliż mu szparę.
Chyba trafiłem? Bo widzę że zabolało :D
~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a):~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a):~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a): Czy wiadomo już ile kary dostała gmina za nielegalne kopanie kruszywa w Milikowie.?????????
Chyba trafiłem? Bo widzę że zabolało :D
Trafiłeś nosem w d,u, p,ę masz dobry węch ,czopku RR
~~Rdzawobrunatna Jodła napisał(a):~~Zielononiebieski Wrotycz napisał(a): Czy wiadomo już ile kary dostała gmina za nielegalne kopanie kruszywa w Milikowie.?????????
Jestem ciekaw kto doniósł? Jakiś emerytowany milicjant? [/
Cebulionami to chyba płacą buraki z burakowa ? A donosi cebulę ogrodnik !
~~Modry Migdałowiec napisał(a): Jaanoo pisze ze swojego .
Brawo
~~Różowofioletowy Rozwar napisał(a):~~Modry Migdałowiec napisał(a): Jaanoo pisze ze swojego .
Brawo
A ty myślisz ,że Relich pisze nie ze swojego ?/???