~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
Skarga jest wysłana do Strazburga .Będą obserwatorzy OBWE.
~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
~~Rubinowy Kasztanowiec napisał(a):Przykro mi że cię złapali może wyjdziesz z tego,ja się skryłem.~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
Wyłapują baranów. Kryj się!
~~Rubinowy Kasztanowiec napisał(a):~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):a ty byłeś w czarnej zupie to dlaczego dałeś się złapać.~~Rubinowy Kasztanowiec napisał(a):~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
Takich Baranów jak ty nie da się wyłapać bo chowają się w czarnej du -pie.
~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):a ty byłeś w czarnej zupie to dlaczego dałeś się złapać.~~Rubinowy Kasztanowiec napisał(a):~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):TAK TO TEN MOMENT trzeba zakończyć dyskusje bo tu widzę kibicu roberto carlosa nie mamy poczucia humoru .~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):a ty byłeś w czarnej zupie to dlaczego dałeś się złapać.~~Rubinowy Kasztanowiec napisał(a):~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
Żeby taki czubek jak ty mógł tą zupę zjeść .
~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):TAK TO TEN MOMENT trzeba zakończyć dyskusje bo tu widzę kibicu roberto carlosa nie mamy poczucia humoru .~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):a ty byłeś w czarnej zupie to dlaczego dałeś się złapać.~~Rubinowy Kasztanowiec napisał(a):~~Szafirowa Kapusta napisał(a):~~Szarawozielony Krwawnik napisał(a):super fajnie że one będą te OBWE ,a mam pytanie co one robią te OBWE.~~Szafirowa Kapusta napisał(a): A jak tam z odwołaniem od decyzji z wyników wyborów .
Żeby taki czubek jak ty mógł tą zupę zjeść .