~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):Zebys wiedzial tez tak mysle.~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
Ja myślę,że tych 112 kart których brakuje to były głosy na Paią Świder i to zadecydowało o takim a nie innym wyniku.
~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):Zebys wiedzial tez tak mysle.~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
Ja myślę,że tych 112 kart których brakuje to były głosy na Paią Świder i to zadecydowało o takim a nie innym wyniku.
~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):ja uważam żę nikt by nie mógł skłamać.przecież chodzą do kościoła.i do komuni.~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a):Cosik wam się p o p r z e s t a w i a ł o, -zalecenie,natychmiast do dochtura.~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):ja uważam żę nikt by nie mógł skłamać.przecież chodzą do kościoła.i do komuni.~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a):Zalecenie natychmiast do doktora.~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):ja uważam żę nikt by nie mógł skłamać.przecież chodzą do kościoła.i do komuni.~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
~~Szarawozielony Kasztanowiec napisał(a):nie wyrażnie piszesz nie moge odczytać leku.zaraz popije~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a):Zalecenie natychmiast do doktora.~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):ja uważam żę nikt by nie mógł skłamać.przecież chodzą do kościoła.i do komuni.~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
~~Szaropopielata Kuningamia napisał(a):
Gdzie się podziało 112 kart do głosowania ? Może wreszcie ktoś to wyjaśni ? Czy komitet pani Joanny tym się zajmuje ?