~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a): Panie redaktorze czy możecie to ohydne zdjęcie wykasować bo robi mi się niedobrze jak na niego patrzę.proponuje popić.
~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a):~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a): Panie redaktorze czy możecie to ohydne zdjęcie wykasować bo robi mi się niedobrze jak na niego patrzę.proponuje popić.
~Iliowobłękitna Runianka napisał(a): Wygrywa lepszy zawsze tak byłoA co wyście wygrali,coś w główkach sie p li.
~~Porcelanowa Pragnia napisał(a):Najpierw siebie rozlicz a jego wyborcy rozliczą.~Jasnopopielata Ostróżka napisał(a): Na marginesie, teraz radny może zrzec się diety większość przyjmie....sprawdzam szczere intencje.
Też będziemy sprawdzać wiarygodność radnego Skóry który w kampanii wyborczej deklarował ,że nie będzie pobierał diety tylko będzie przekazywał na cele charytatywne .Znając Skórę to za złotówkę dał by se ogolić .
~~Zielonoszara Kuningamia napisał(a):~~Rdzawobrązowa Liatra napisał(a): nie chcą poruszać tematu kart ,może to nieistotne,
Ja myślę,że tych 112 kart których brakuje to były głosy na Paią Świder i to zadecydowało o takim a nie innym wyniku.