Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Pomarańczowoczerwony Żółwik niezalogowany
23 października 2018r. o 18:50
~Jasnopopielata Ostróżka napisał(a): Macie chorobliwą obsesję na punkcie burmistrza, potrzeba zdrowego rozsądku i elementarnej kultury osobistej ... Tutaj ewidentnie są braki.

Braki u zwolenników ? Zgadzam się, bo nie wiem dlaczego czują się upoważnieni do oceny innych, skoro sami mają więcej braku kultury na sumieniu i głębsze obsesje w stosunku do adwersarzy.

Pani Joannie gratuluję i mam nadzieję, że Jej "ośmiu wspaniałych" będą godnie realizować Jej program. To jest bardzo dobry początek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jasnopopielata Ostróżka niezalogowany
23 października 2018r. o 18:58
Ja nie mam nic wspólnego z burmistrzem. Nie wyciągam ręki po publiczną kasę. Za moje hobby 8 rodziny płacę sam- za to zostałem wyzwany. To jest ta dobra zmiana.

Nagonka ta trwa już kilka lat -to są fakty.
~Białawy Tytoń niezalogowany
23 października 2018r. o 19:06
Administrator niech zamknie temat bo do niczegonon nie prowadzi.. Same chamstwo i przekleństwa w komentarzach a kultura jest na poziomie głębokości kałuży
~~Piernikowy Wilczomlecz niezalogowany
23 października 2018r. o 19:36
Może już dość tych wynaturzeń w tej Gminie a zwłaszcza w Zebrzydowie.Radną została Pani po środku na zakrętach miedzy tak zwaną wieś i stacja i mam nadzieje że połączy chodnikiem niebezpieczne zakręty w tej miejscowości i nie tylko .Pan Burmistrz i Radny Powiatowy aby w końcu docenili lokalne firmy,które płacą solidnie podatki na rzecz Gminy.
~~Pomarańczowoczerwony Żółwik niezalogowany
23 października 2018r. o 19:45
~Jasnopopielata Ostróżka napisał(a): Ja nie mam nic wspólnego z burmistrzem. Nie wyciągam ręki po publiczną kasę. Za moje hobby 8 rodziny płacę sam- za to zostałem wyzwany. To jest ta dobra zmiana.

Nagonka ta trwa już kilka lat -to są fakty.

Braki u zwolenników ? Zgadzam się, bo nie wiem dlaczego czują się upoważnieni do oceny innych, skoro sami mają więcej braku kultury na sumieniu i głębsze obsesje w stosunku do adwersarzy.

Pani Joannie gratuluję i mam nadzieję, że Jej "ośmiu wspaniałych" będą godnie realizować Jej program. To jest bardzo dobry początek.

W którym miejscu tej wypowiedzi zostałeś wyzwany ? A może tylko tobie wolno oceniać innych ? To ty piszesz o braku kultury i obsesjach, a w wypowiedzi powyżej tylko pokazano, że trzeba mieć własne sumienie czyste, żeby móc oceniać innych. Tyle i aż tyle. Nie myśl jak Kali.
~Jasnopopielata Ostróżka niezalogowany
23 października 2018r. o 20:00
Cytuję: "A kto reprezentuje gminę ty i twoje dzieci patałachu”
Dalej zaklinakcie rzeczywistość.
~~Terakotowy Wilec niezalogowany
23 października 2018r. o 20:00
Panie burmistrzu gratulacje. Niech pan wykorzysta swoja wiedzę,doświadczenie dla dobra gminy. Nie będe polemizował w tematach poruszanych przez nie ktorych zwłaszcza tych , które szkodliwe i zle adresowane. Ateraz do internauty wystepującym jako Kobaltowa Gunera proszę zobaczyc w słowniku jak się pisze ..żadko... tak pan napisał, zycze powodzenia.
~~Perłowy Winnik niezalogowany
23 października 2018r. o 20:03
Wygrał Burmistrz !!!! Ale jego wygrana jest również miażdżącą porażką Wszystkich Mieszkańców Miasta i Gminy Nowogrodziec!!!! Wielka nadzieja w Radnych z ugrupowania Pani Joanny Świder Wyborcy zaufali młodym i to teraz na Was będzie odpowiedzialność za rozwój Miasta i Gminy!!! PANI JOANNIE należą się wielkie podziękowania za jej zaangażowanie za odwagę.Przykro było patrzeć przez co musiała przejść i z czym musiała się zmierzyć.Wielu tych którzy rzucali jej kłody pod nogi wypowiadali się w haniebny sposób o jej kwalifikacjach w obrzydliwy sposób dwoili się i troili aby tylko nie wygrała tych Wyborów! To jednak dla wielu osiągnęła Ona Wielki Sukces!!! D Z I E K U J E M Y Pani Joanno i na pewno Wszyscy Ci którzy na Panią głosowali zgodzą się ze mną że to Pani Wygrała te Wybory!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza