Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Bordowy Pierwiosnek niezalogowany
23 października 2018r. o 22:13
Brawo!!! Moje gratulacje!!! Oby tak dalej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudoczerwona Mydlnica niezalogowany
23 października 2018r. o 23:07
~~Bordowy Pierwiosnek napisał(a): Brawo!!! Moje gratulacje!!! Oby tak dalej.

Moje też myślę .że tego kleszcza da się wyrwać .
~Jasnopopielata Ostróżka niezalogowany
23 października 2018r. o 23:15
Też sądzę, iż na bazie haseł rewolucyjnych dostali się do rady nieodpowiednie osoby. Panie Burmistrzu proszę trzymać fason
Ps na sesję nie musi pan chodzić niech się żrą
~~Oliwkowozielona Tawułka niezalogowany
23 października 2018r. o 23:33
~Jasnopopielata Ostróżka napisał(a): Też sądzę, iż na bazie haseł rewolucyjnych dostali się do rady nieodpowiednie osoby. Panie Burmistrzu proszę trzymać fason
Ps na sesję nie musi pan chodzić niech się żrą

W ogóle nie musi Pan przychodzić do pracy, może Pan zrezygnować z mandatu.
Ale gdyby jednak Pan ten mandat przyjął, to dla przypomnienia: organem stanowiącym w gminie jest rada. I gdyby Pan chciał się słuchać powyższego idioty to nie polecam. Deklaruje Pan współpracę - wyborcy wybrali przedstawicieli - proszę posłuchać ich głosu i spełnić te deklaracje.
~~Płomiennoruda Goryczka niezalogowany
23 października 2018r. o 23:45
pani tośi nikt nie znosi
~~Ciemnoróżowy Oczar niezalogowany
24 października 2018r. o 0:25
~~Rudoczerwona Mydlnica napisał(a):
~Spopielała Lawenda napisał(a): Dziekujemy, ze nie wygrała.
Wygrał lepszy a za tydzień każdy zapomni o tej Joannie;)

Nikt o Pani Joannie nie zapomni wręcz przeciwnie jej dzielni i młodzi radni nie skalani korupcją wybiorą między sobą Przewodniczącego Rady ,Zastępcę oraz przewodniczących komisji a szczególnie przewodniczącego Komisji Rewizyjnej który prześwietli wszystkie przetargi i wydatki burmistrza .myślę,że prędzej czy później dojdzie do referendum i odwołania Relicha .

uwaga...zapachniało bardzo brzydko pomówieniem... O ile mi wiadomo, żadnemu z radnych z KWW Roberta Relicha, ani byłych ani obecnych, nie udowodniono (ba, nawet nie postawiono zarzutów) o korupcję, a tu wyraźne oskarżenie... Masz jakąś wiedzę - to do prokuratury, inaczej to któryś z radnych złoży wniosek na ciebie...
24 października 2018r. o 0:42
~Płomienisty Nawłoć napisał(a): Kurczę kupiłam strój na basen, na który miałam dojechac miejskim autobusem i co teraz????

Spoko: zachowaj, może Ci się przydać niedługo :-). Wierzę, że "żółta kartka" otworzy oczy R.R. i zacznie podejmować więcej decyzji "prospołecznych", czy - jak kto woli - populistycznych. Choćby po to, by wystawić na próbę radnych z ugrupowania pani Ś: jeśli odrzucą takie koncepcje, to nie będą mogli mówić, że robią wszysto dla dobra mieszkańców. Sami też mogą mieć tego typu postulaty...
A co do sztandarowego hasła wyborczego pani Ś - basenu w Nowogrodźcu: tematu by nie było, gdyby R.R. był bardziej przewidujący. Tej całej awantury mógł uniknąć i to bez niefortunnego politycznie argumentu, że inwestycja jest nierentowna, bo do przeciętnego mieszkańca gminy nie trafi nigdy ("jak to: skoro płącę podatki, to mi się należy i rachunek ekonomiczny nie mia nic do rzeczy"). Czasami nie trzeba kupować krowy, by napić się mleka. Proste rozwiązanie problemu mogło być - z korzyścią dla mieszkańców i samego burmistrza - wprowadzone już dawno temu. Wystarczyło tylko odrobinę pomyśleć.
24 października 2018r. o 0:42
~Płomienisty Nawłoć napisał(a): Kurczę kupiłam strój na basen, na który miałam dojechac miejskim autobusem i co teraz????

Spoko: zachowaj, może Ci się przydać niedługo :-). Wierzę, że "żółta kartka" otworzy oczy R.R. i zacznie podejmować więcej decyzji "prospołecznych", czy - jak kto woli - populistycznych. Choćby po to, by wystawić na próbę radnych z ugrupowania pani Ś: jeśli odrzucą takie koncepcje, to nie będą mogli mówić, że robią wszysto dla dobra mieszkańców. Sami też mogą mieć tego typu postulaty...
A co do sztandarowego hasła wyborczego pani Ś - basenu w Nowogrodźcu: tematu by nie było, gdyby R.R. był bardziej przewidujący. Tej całej awantury mógł uniknąć i to bez niefortunnego politycznie argumentu, że inwestycja jest nierentowna, bo do przeciętnego mieszkańca gminy nie trafi nigdy ("jak to: skoro płącę podatki, to mi się należy i rachunek ekonomiczny nie mia nic do rzeczy"). Czasami nie trzeba kupować krowy, by napić się mleka. Proste rozwiązanie problemu mogło być - z korzyścią dla mieszkańców i samego burmistrza - wprowadzone już dawno temu. Wystarczyło tylko odrobinę pomyśleć.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.