~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Witamy w Polsce.... kraj absurdów i krętaczy
~Niebieskawa Gipsówka napisał(a): To ja się pytam gdziescie byli przez te 34 lata!!! Teraz o drogę się Qiurwa upomominacie chory rząd chory kraj!!!!
~~Karmelowy Rannik napisał(a):~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Witamy w Polsce.... kraj absurdów i krętaczy
DOKŁADNIE
~Brudnożółta Kobea napisał(a): LP, im to zawsze mało takie małe państwo w państwie, cllop nie ma drogi do chałupy, ale oni twardo drzewa sądzić będą każdemu w Małym Trzebień sądzą drzewa pod oknami, a 2 km dalej na ich terenach setki hektarów niezalesionych i zniszczonych przez ZSRR czeka na zalesienie. Tutaj brak dobrej woli że strony LP, bo oni nie sprzedają nie zamieniają się itp.biednemu to zawsze wiatr w oczy. Drogę wytyczylu chłopu pod samą ściana domu gdzie jest skarpa jak ją podbierze to po niemiecka chałupa się zawali, ot taka sytuacja, i dopiero będzie głośno, a przecież można było załatwić to inaczej. Krew człowieka zalewa jak słyszy takie rzeczy a 34 lata LP nawet nie wiedziały że tam tam jest ich teren, i do puki chłop sobie drogi nie utwardzil droga nikomu nie przeszkadzala. Mam nadzieję, że Sąd będzie bardziej wyrozumiały.
~~Szara Katalpa napisał(a):~Brudnożółta Kobea napisał(a): LP, im to zawsze mało takie małe państwo w państwie, cllop nie ma drogi do chałupy, ale oni twardo drzewa sądzić będą każdemu w Małym Trzebień sądzą drzewa pod oknami, a 2 km dalej na ich terenach setki hektarów niezalesionych i zniszczonych przez ZSRR czeka na zalesienie. Tutaj brak dobrej woli że strony LP, bo oni nie sprzedają nie zamieniają się itp.biednemu to zawsze wiatr w oczy. Drogę wytyczylu chłopu pod samą ściana domu gdzie jest skarpa jak ją podbierze to po niemiecka chałupa się zawali, ot taka sytuacja, i dopiero będzie głośno, a przecież można było załatwić to inaczej. Krew człowieka zalewa jak słyszy takie rzeczy a 34 lata LP nawet nie wiedziały że tam tam jest ich teren, i do puki chłop sobie drogi nie utwardzil droga nikomu nie przeszkadzala. Mam nadzieję, że Sąd będzie bardziej wyrozumiały.
A miał ten biedny chłop zgodę na budowę? jest ta droga naniesiona na jakaś mapkę? Czy można robić sobie samowolę budowlana pod hasłem LP są złe to im pokarzę? Jestem przekonany że LP wiedziały iż korzysta z ich terenu i nie reagowali ale teraz jak sami sobie utwardzili drogę to musieli interweniować. A dojazd do posesji jest z drugiej strony domu.
~Niebieskawa Gipsówka napisał(a): To ja się pytam gdziescie byli przez te 34 lata!!! Teraz o drogę się Qiurwa upomominacie chory rząd chory kraj!!!!