~~Słomkowy Maczek napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a):emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
Tu nie chodzi o jakiegoś tam oczara ale podejście do swoich własnych obietnic wyborczych. Jeśli Małkowski nie zajmie wyraźnego stanowiska w tej sprawie to z lokalną polityka może się już powoli zacząć zegnać. I nie to żeby mój głos tu wiele znaczył. Po prostu obawiam się ze może on sporo stracić ze społecznego zaufania. A jednak parę tysięcy ludzi mu zaufało. Dlaczego miałby ich teraz "olać"?
Małkowski juz przegrał!Co gosc po tylu latach w ukladzie może zaproponować???ja mu nie wierze.dla mnie to cyniczne.
Bawi mnie takie kolorowanie przegranej przez zwolennikow..i odtrabianie sukcesu ;)
~~Karminowy Zimowit napisał(a):~~Słomkowy Maczek napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a):emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
Tu nie chodzi o jakiegoś tam oczara ale podejście do swoich własnych obietnic wyborczych. Jeśli Małkowski nie zajmie wyraźnego stanowiska w tej sprawie to z lokalną polityka może się już powoli zacząć zegnać. I nie to żeby mój głos tu wiele znaczył. Po prostu obawiam się ze może on sporo stracić ze społecznego zaufania. A jednak parę tysięcy ludzi mu zaufało. Dlaczego miałby ich teraz "olać"?
Małkowski juz przegrał!Co gosc po tylu latach w ukladzie może zaproponować???ja mu nie wierze.dla mnie to cyniczne.
Bawi mnie takie kolorowanie przegranej przez zwolennikow..i odtrabianie sukcesu ;)
Zastanów się czy jest ktoś komu byś uwierzył. Twoje przestrzenie pod czaszką wypełnione są propagandą jedynie słusznej opcji romanowej i nic tego nie zmieni. Jesteś jak żołnierz Korei Północnej.
~~Ametystowa Śliwa napisał(a):~~Karminowy Zimowit napisał(a):~~Słomkowy Maczek napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a):emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
Zastanów się czy jest ktoś komu byś uwierzył. Twoje przestrzenie pod czaszką wypełnione są propagandą jedynie słusznej opcji romanowej i nic tego nie zmieni. Jesteś jak żołnierz Korei Północnej.
JANCZAR impulsu ma prawo się tak zżymać ;)
~~Karminowy Zimowit napisał(a):~~Ametystowa Śliwa napisał(a):~~Karminowy Zimowit napisał(a):~~Słomkowy Maczek napisał(a):~~Białawoszary Oczar napisał(a):emem napisał(a): Oczar, nie widze powodu dla ktorego ktokolwiek mialby sie wypowiadac, bo jakis anonim sobie tego zazyczyl ;-)
JANCZAR impulsu ma prawo się tak zżymać ;)
Chętnie zostanę janczarem każdej armii w której dopuszczalne jest posługiwanie się własnym rozumem.
~~Niebieskofioletowy Dereń napisał(a): Od wielu lat pracuję w księgowości jednej z miejskich spółek.Dyrektor -radny wszelkie działania i decyzje podejmuje mając na uwadze kolejne wybory.Przybiera to często obsesyjne i zabawne zachowania. Myśle ,że tak jest w innych spółkach i instytucjach miejskich. Ci ludzie myślą tylko o wyborach,są ich zakładnikami.Rodzi to szereg patologii w firmie. Swoje obsesyjne zachowania przenoszą na pracownikow.U nas jest tak samo tzn. u p.B.
~~Ciemnopiwny Szparag napisał(a):Panie Roman czas na działanie !!!!~~Czekoladowy Buk napisał(a): Struktura organizacyjna BOK- MCC jest niezwykle hierarchiczna. Pani Iwona Bojko jest na szczeblu specjalisty!!! Przed nią w tej hierarchi jest: 1- dyrektor,4-kierowników, 2- z-ca kierownika, 4 głownych specjalistów.(dane z strony BOK-MCC.)Pasibrzuchy do roboty.