Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

~~Zielonkawobłękitny Czarny niezalogowany
13 grudnia 2018r. o 17:07
Na wiosnę przyjedzie Tusk i co wy ...ki zrobicie?
Blady strach Jaanoo ,gdzie pójdziesz? -do towarzyszy ze wschodu

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
13 grudnia 2018r. o 17:11
~~Poziomkowy Wiciokrzew napisał(a):

.i został bestialsko NIEinternowany..
a gdyby nie on dalej dzisiaj byśmy mieli komunę

a co mamy, nic sie nie zmienilo, otworzyli nam tylko granice i pozbyli sie problemu takiego jakim byly zaklady pracy
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2018r. o 17:19
''Czy degradacja Wojciecha Jaruzelskiego jest dobrym pomysłem? Nie (92%, 19 718 głosów) Tak (8%, 1 632 głosów)''

to internetowy sondaż
ja też oddałem w nim głos :)

no ...y ...co tam nowego w KC przy Nowogrodzkiej bo czytałem że marnie już z tym waszym POparciem :]

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
13 grudnia 2018r. o 17:27
Nie jesteś jedynym durniem, tak należy tłumaczyć wynik tej sondy. ; )

<i>
2900
#falco nieaktywny
13 grudnia 2018r. o 17:29
:]
skąd taki wniosek korniszonie?
czy ja napisałem jak zagłosowałem ? :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
15429
#piotrek2 nieaktywny
13 grudnia 2018r. o 17:48
https://bi.im-g.pl/im/b1/25/17/z24268977Q,Co-piaty-sedzia-nie-chce-ujawniac-swoich-zarobkow-.jpg
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
13 grudnia 2018r. o 18:15
Lubię czasami popatrzeć na Familiadę. Ostatnio pada pytanie: wymień 5 naszych portów bałtyckich. Chłopcy w przedziale wieku 22 -30 lat. Najpierw konsternacja, po chwili pada odpowiedź :gdański, no jest na 4 miejscu , ale co dalej. Drugi nie wie. Trzeci po namyśle strzela: woliński. Prowadzący Karol zaniemówił. Następny nie wie. Pytanie przechodzi na starsze panie z koła gospodyń z Zakopanego. Wymieniają pozostałe. Gdynia, Szczecin, Świnoujście, Władysławowo. Po takim czymś jak czytam wyniki sondażowe to naprawdę nie wiem jak do tego podchodzić. Likwidacja gimnazjów to strzał w 10 tego rządu.
18442
PIS-PO-PRL
13 grudnia 2018r. o 18:54
przecież program nauczania się nie zmienił. To czego uczyli ich w gimnazjum, teraz będzie rozbite na podstawówkę i szkołę średnią. Nie w gimnazjach jako takich leżał problem. To że je zlikwidowali, nie dodało młodzieży +10 do inteligencji.

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.