fakt...
od początku robią to z knf-em i skokami ...
dzisiaj Bierecki dał kolejny ''popis''
nie pamiętał biedaczyna czy w tym roku był przesłuchiwany przez prokuraturę ...
wczoraj jasno mówił że nie a dzisiaj na początku pytań -nie pamiętam '' a na koniec -''być może ,często bywam w prokuraturze w różnych sprawach ''
powinni go zamknąć na zasadzie możliwości mataczenia'';)
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany 13 grudnia 2018r. o 19:41
O poziomi intelektualnym tego suwerena to ja właśnie trochę wcześniej napisałem. I nie dziwi mnie ten sondaż co go Falco przedstawił. Dla mnie generał choćby za samo zatajanie, by się sowietom nie narazić, katastrofy w Czernobylu, powinien ponieść karę. Przez takiego pseudo " partiotę " to dzisiaj moja żona z córką ławy grzeją u endokrynologów.
~~Poziomkowy Wiciokrzew niezalogowany 13 grudnia 2018r. o 19:42
jak tam ...y ? WRACAMY DO ŚREDNIOWIECZA odrzućmy naukę a wprowadźmy inkwizycje to by pasowało klerowi RANY DO JAKICH CZASÓW DOŻYLIŚMY A W JAKICH CZASACH BĘDĄ ŻYĆ NASZE DZIECI I WNUKI ? STRACH SIĘ BAĆ
~~Poziomkowy Wiciokrzew niezalogowany 13 grudnia 2018r. o 19:56
W 35. rocznicę przespania przez Jarosława Kaczyńskiego stanu wojennego.
Chłopcy z Targówka i ze Śródmieścia
Pomnijcie Jarka co stan ten przespał
Ludzi łapali, w ludzi strzelali
Jarek Kaczyński spał!
Gdy w telewizji brak teleranka
Gdy na górników czeka łapanka
W wygodnym łożu , na Żoliborzu
Jarek Kaczyński spał
Jeden zraniony, drugi zabity
Krew się polała grudniowym świtem
A tam w łóżeczku, na poduszeczce
Jarek Kaczyński spał!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.