Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

14240
M21W2
21 grudnia 2018r. o 15:48
falco napisał(a): :]
właśnie tak...''zakuty '' i ''zindoktrynowany'' do granic
(chciałem nieopatrznie napisać -rozsądku ale to przecież by było nietrafione ;) ) toteż napiszę do granic absurdu :] )

ale czytać go warto fobiak ...
dla samej satysfakcji że jest ktoś głupszy od nas ...;)

To co wyżej jest moją odpowiedzią na Twoje kalumnie , czy to wyżej nie Ty napisałeś ? wtrącając się do dyskusji między mną a Fobiakiem . Co by to dało jakbym napisał że nigdy nie interesowała mnie kariera polityczna , nie mam do tego żadnych predyspozycji ty uruchomisz swoją bujną wyobraźnie i napiszesz niczym nie uzasadnione bzdury . Chamskie Teksty ... Jak komuś dowalić na słowa ... to Twoja Specjalność . Pozdrawiam , uważaj na siebie posty pokazują że stajesz się nerwowy .

Dopisane 21.12.2018r. o godz. 15:48:

~Oberżynowy Przegorzan - Bardzo chętnie spotkam się z Tobą i bratem , jakim nikczemnikiem trzeba być żeby pisać to co Ty . Zapewniam Cię że brat nie zdobędzie się na odwagę i szczerą rozmowę w Twojej Obecności .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2018r. o 17:27
m21.
facet-jesteś tak rozbujany emocjonalnie jak jeszcze kilku tutaj tobie podobnych ...
ja nerwowy?
a z jakiej to przyczyny?
przeceniasz swoje możliwości ...hahaha
przypomniałem ci tylko że pisałeś do mnie w ''chamskim tonie'' kiedy napisałem o Dudzie wczasującym się za ''związkowe'' w hotelu Bałtyk ...
zaprzeczałeś co czyni cię zmanipulowanym oszołomem który broni nawet przegranej sprawy ...
twoja ''s'' rozwaliła Polskę ramię w ramię z ''komuchami'' i tego faktu nie zmienisz choćbyś tu napisał milion postów w obronie ''s''

pytałem tutaj jak oceniasz Kaczyńskiego popijającego wódeczkę z Kiszczakiem i Michnikiem ...
zaprzeczysz że taki fakt miał miejsce?
ty i tobie podobni mogą próbować ...
ale taki ''kit'' i gloryfikowanie tych co w głównej mierze rozpieprzyli ten kraj możesz kierować do małolatów...
do mnie jak wspomniałem wcześniej nie musisz pisać ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
21 grudnia 2018r. o 17:54
Przypomnij komu "podałbyś rękę", hipokryto : )

Teraz coś pitoli o rozpieprzaniu kraju, heheh.

<i>
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2018r. o 18:00
co mam przypominać?
to że podałbym rękę Kwaśniewskiemu?...oczywiście :)

a teraz ty napisz gdzie odbywałeś służbę wojskową ...

~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 18:12
Falco. Ja Kwaśniewskiemu też bym rękę podał zwłaszcza jakby w niej trzymał tę walizeczkę z kasiorką za tajne więzienie na Mazurach. I w Twoim stylu: hahahahahahahaha!!!
211
skorn
21 grudnia 2018r. o 18:14
Napisz, co twój ojciec robił podczas stanu wojennego. O tym jak służył.... tylko komu?

<i>
670
ramaj
21 grudnia 2018r. o 18:15
falco napisał(a): ..;..
a teraz ty napisz gdzie odbywałeś służbę wojskową ...

Jak to gdzie ? Był w partyzantce,obalał komunę.Tyle że..................... po obaleniu,
2900
#falco nieaktywny
21 grudnia 2018r. o 18:26
nasturcjo
był czas kiedy o tej walizeczce pisałem ...
pisałem też o tym więzieniu CIA
pisałem też o tajemniczej willi Kwaśniewskich w Sandomierzu ...

mało wiesz jak widzę ...

skornie -wykonywał rozkazy jak każdy żołnierz zgodnie ze złożoną przysięgą ...

gdzie ty ''przysięgałeś''? :]
a może byłeś tak ''zakonspirowany'' że nie możesz zdradzić ?
spoko ...zdrajcy Kuklińskiemu wybaczono to i tobie wybaczą ...:]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Manilift zaprasza