Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

2900
#falco nieaktywny
20 grudnia 2018r. o 20:36
M21W2 napisał(a):

nie widzą swojego chamstwa w odniesieniu do oponentów na forum w czym niedoścignionym wzorem jest Falco . Dobrej nocy .

te ...facet ...
swojego chamstwa nie widzisz i szukasz go u innych?
swoje oszołomstwo próbujesz przykryć pisząc o czyimś ''chamstwie''?
kiedy ja pytałem cię co sądzisz o pobycie Dudy za związkową kasę w hotelu Bałtyk co do mnie pisałeś ?
wiec nie pisz mi tu o moim ''chamstwie'' bo w tym wypadku moje jest równe twojemu ...

napisałem ci raz i powtórzę raz jeszcze by do ciebie dotarło
nic nie stoi na przeszkodzie byś przestał się odnosić do tego co piszę ...
ale kiedy piszesz do mnie i wg.ciebie o mnie to nie licz na to ze nie otrzymasz odpowiedzi ...
a że nie lubię oszołomów i ludzi próbujących zmieniać lub fałszować historię będziesz dostawał to na co zasługujesz ...kpinę

napisz tu ile godzin przesiedział jako internowany ''kłamczyński''
napisz tu ile miesięcy przesiedział ten znienawidzony przez takich jak ty Michnik...

facet ...jesteś kimś komu nie udało się dopaść do ''koryta'' i nic więcej ...
stąd ten twój ''ból''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2161
#fobiak nieaktywny
20 grudnia 2018r. o 21:33
M21W2 napisał(a): Fobiak nie musisz czytać tylko po co chcesz dowodów na podziały w Solidarności .

chce dowodow tzn. domkumentow z danego okresu, potwierdzajacych twoje wypowiedzi a nie linkow netowych, opracowan, publikacji, wspomnien publikowanych po faktach przez ludzi, ktorzy czerpia z tego korzysci materialne lub uprawiaja lizodoopstwo w szerokim zakresie
nie czuje sympatii do solidarnosciuchow bo mi rozpie....li polske i dalej ja doje...buja, sa przy korycie od czasow okraglego stolu, zajeci zganianiem winy na nieboszykow za swoje czyny i zniewalaniu polakow. a kazdy rzad to nic innego jak uposledzony bachor splodzony przez pzpr i solidarnosci, genetycznie to widac na oko.
2900
#falco nieaktywny
20 grudnia 2018r. o 22:07
kiedy jeden z Kaczyńskich siedział przy jednym stole z Kiszczakiem ,Michnikiem i całą resztą przy wódeczce wchodząc w układy ,takie M21 przebierali nóżkami by coś ugrać dla siebie ...
nie wyszło stąd teraz takie ''produkowanie '' się na forach podobnych do tego i żale ...
no cóż ...Wizów to nie Stocznia a i ''płot'' jakby niższy ...;)
idąc dalej -jaki ''płot'' takie ''osiągnięcia''
idąc
jeszcze dalej -jeden dostaje Nobla a inny ''jobla'':]

ale ze mnie ''cham'' ...prawda m21 :]

ps. kup sobie za ''związkowe '' haftowany ręczniczek dla swojego Azorka jeśli go masz ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 9:39
ramaj napisał(a): Wałęśa,Frasyniuk,Buja,Janas nie mówiąc o Michniku,Kuroniu,Modzelewskim to dzisaj nieomalże zdrajcy.Tylko że za nimi świadczą lata w więzieniach i o tych ludziach wszyscy słyszeli w 80r.

Niemalże zdrajcy?!
Bolesław Wałęsa to od początku wasz człowiek sprzedający swoich kumpli za niekończące się "wygrane w totolotka" - zasłużony towarzysz oddelegowany na odcinek opozycji! Sam się chwalił, że "rządził SBecją": "zażądałem mieszkania to mi dali". sam się chwalił jak chlał z SBkami w swoim mieszkaniu. Publicznie dostępne są wykazy dostarczonych do "więzienia" w Arłamowie całych wielkich transportów alkoholi!
Prześladowany Władysław Frasyniuk z dwu rowerów znalezionych u rodziców na strychu złożył sobie flotyllę kilkuset TIRów przypadkowo niekontorlowanych na granicy. Przypadkowo zawsze na demonstracjach z esbekami, kodowscami i innymi oszołomami lewicowymi
Michnik - brat mordercy sądowego, przyjaciel Urbana. To komuch, syn i wnuk komucha - aktywnego członka Komunistycznej Partii Zachodniej Ukrainy skazanego za zdradę Polski. Mieszkał w "zatoce czerwonych świń", a w nagrodę za zdaną maturę objechał zachodnią Europę spotykając się przy okazji tamtejszych znaczących kmuchów! We więzieniu napisał cały szereg książek z obfitą bibliografią i rozległymi cytatami. Chował je przed klawiszami w odbycie? Pisał na papierze toaletowym ?
Modzelewski i Kuroń takoż zatwardziałe komuchy! Kuroń - twórca czerwonego Walterowskiego harcerstwa niszczącego zasady ZHP!

Komunistyczni bohaterowie Polski Niepodległej?!
~~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 14:31
https://wiadomosci.wp.pl/zielinski-znow-ma-klopoty-policjanci-pisza-o-przesladowaniach-miala-byc-dobra-zmiana-a-jest-gehenna-6329574802622593a

pisowiec zieliński już dawno powinien nie być ministrem
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 14:54
dać Schetynę - strzelać do górników, podpalać budki w ambasadach, przetrzymywać w areszcie po 3 lata Staruchów, zatrzymywać i torkurować kilkaset osób pod pretestem kiboli, kopać i traktować gazem pokojowych demonstrantów
~~Ognistoczerwona Brzoza niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 14:59
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): dać Schetynę - strzelać do górników, podpalać budki w ambasadach, przetrzymywać w areszcie po 3 lata Staruchów, zatrzymywać i torkurować kilkaset osób pod pretestem kiboli, kopać i traktować gazem pokojowych demonstrantów

widzę że ty byś się najlepiej nadawał na to stanowisko bo jesteś "najmądrzejszy"
~~Woskowożółta Mięta niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 15:26
Kaczorek z CBA zawieszony za jakieś SKOK-kombinacje.
Może też już pora na Kaczora ?!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.