falco napisał(a): m21
piszesz że znasz ''osobiście '' Wałęsę ,Frasyniuka ,Piniora...
pytałem więc ''co z tego że znasz''?
uważasz to za zaszczyt?
ty ,taki ''opozycjonista'' szczycisz się tu publicznie znajomością agenta ,przekręta i oszusta?
to raczej ty nie kumasz tego co ja piszę i jak te twoje ''znajomości'' widzę ...
ale domyślam się że i ty miałeś kontakty z SB więc nie widzisz w tych ''znajomościach '' żadnego problemu...
każdy z tych których powyżej wymieniłem to oszust a to że ty ''babrasz'' się w tym szambie i przywołujesz ich nazwiska może mieć tylko dwa wymiary ...
to że nie mam czasu na włóczenie się z tobą po sądach pozwoli ci (być może )zrozumieć to co mam na myśli ...
wystarczy mi że mam cię za politycznego'' manipulatora''i ''oszołoma''
:]
Falco - Ty dalej swoje , napisałem to w odpowiedzi Ramajowi aby pokazać że wiem lepiej niż Ramaj co oni obiecali słyszałem to bezpośrednio od nich a w jakim kierunku poszli , są dla mnie sprzedawczykami , nie często się z Tobą zgadzam ale z przyjemnością zmodyfikuję Twoją wypowiedź , - nie szczycę się tym że w moim życiu uczestniczyłem w spotkaniach z agentem Bolkiem - Wałęsa , przekręt i oszust pasuje do obu - Frasyniuka i Piniora . Falco Nie tylko ja ale moja żona i dzieci mieliśmy kontakt z SB , żona i dzieci podczas rewizji w mieszkaniu i piwnicy , ja podczas zatrzymań i przesłuchań . Wielką przyjemność sprawiłoby mi aby osobiście pokazać Tobie dokument z lustracji , jest nas niewielu w Bolesławcu którzy się tej procedurze poddaliśmy uczestniczyły w tym Panie z Muzeum z działu historia , Nigdy nie podam Ciebie do Sądu za żadne oszczerstwa które o mnie wypisujesz - chorych powinno się leczyć a nie sądzić ..... [img=1545567466_f486uol.jpg]
Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:18:
[img=1545567512_mcggv6j.jpg]
Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:21:
Falco nie oczekuję przeprosin nie stać Ciebie na to , zdziwię się jak się pomyliłem .
Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:33:
Fobiak - nie znasz a oceniasz - to podłe - prawdę napisałeś - mądrzy nie powinni i nie dyskutują z Tobą zaliczam siebie do tych głupich , kończąc życzę Tobie Zdrowych , Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia . Bez odbioru .