Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

14240
M21W2
23 grudnia 2018r. o 9:42
Falco masz problemy ze zrozumieniem testów które czytasz udowodniłeś to wielokrotnie to Twój problem , przeczytaj jeszcze raz , zrozumiesz dlaczego to napisałem . Zdanie wyrwane z kontekstu i do tego komentarz , daruj sobie .

Dopisane 23.12.2018r. o godz. 09:42:

PS.- tekstów .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnożółta Margerytka niezalogowany
23 grudnia 2018r. o 10:02
PiS zwyciężył? W Warszawie pisowski Jaki dostał kopa w cztery litery. ( D.S były bolesławianin )
2161
#fobiak nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 11:01
M21W2 napisał(a): Fobiak dalej popisujesz się brakiem wiedzy , trójka z wymienionych działaczy z pomorza którzy zanim powstała Solidarność utworzyli w 1978 r. Wolne Związki Wybrzeża , a Rozpłochowski jednym z założycieli Solidarności na śląsku . Kazimierz Antoni Świtoń – polski związkowiec, radiotelemechanik, działacz opozycji w okresie PRL, współtwórca Wolnych Związków Zawodowych Górnego Śląska , a może Ty masz inną wiedzę - Górny Śląsk leży na północy ? , tłumaczyłeś się z kłopotów z j. polskim , teraz geografia .

ja sie nie popisuje ja jej po prostu nie posiadam. wiesz dlaczego nic o nich nie slyszalem, z pewnoscia sa to nieroby. pieniaczy z lewymi rekoma traktowalem jako margines ludu pracy i nie zaprzatalem sobie nimi glowy. kiedy wszyscy pracowali nieroby sobie konspirowaly. znam boleslawieckich nierobow, nieudacznikow, ktorzy wspieli sie na barkach roboli a ty miales tych porzydnych z boleslawca wymienic, co mnie obchodza kaszubi i zydzi z wybrzeza czy gorole ze slaska. nie nazywaj lachudry opozycja bo opozycja kojarzy mi sie z rzadem. menty spoleczne powiazane z partia sb i innym apartem ucisku bez poparcia kosciola byli by dalej wielkim goownem, zreszta sa nim i dzisiaj, nie pomoze im ciagle zakladanie nowych partii, nie stana sie niewidoczni.
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 11:34
m21
piszesz że znasz ''osobiście '' Wałęsę ,Frasyniuka ,Piniora...
pytałem więc ''co z tego że znasz''?
uważasz to za zaszczyt?
ty ,taki ''opozycjonista'' szczycisz się tu publicznie znajomością agenta ,przekręta i oszusta?

to raczej ty nie kumasz tego co ja piszę i jak te twoje ''znajomości'' widzę ...
ale domyślam się że i ty miałeś kontakty z SB więc nie widzisz w tych ''znajomościach '' żadnego problemu...
każdy z tych których powyżej wymieniłem to oszust a to że ty ''babrasz'' się w tym szambie i przywołujesz ich nazwiska może mieć tylko dwa wymiary ...
to że nie mam czasu na włóczenie się z tobą po sądach pozwoli ci (być może )zrozumieć to co mam na myśli ...

wystarczy mi że mam cię za politycznego'' manipulatora''i ''oszołoma''
:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
23 grudnia 2018r. o 13:33
falco napisał(a): m21
piszesz że znasz ''osobiście '' Wałęsę ,Frasyniuka ,Piniora...
pytałem więc ''co z tego że znasz''?
uważasz to za zaszczyt?
ty ,taki ''opozycjonista'' szczycisz się tu publicznie znajomością agenta ,przekręta i oszusta?

to raczej ty nie kumasz tego co ja piszę i jak te twoje ''znajomości'' widzę ...
ale domyślam się że i ty miałeś kontakty z SB więc nie widzisz w tych ''znajomościach '' żadnego problemu...
każdy z tych których powyżej wymieniłem to oszust a to że ty ''babrasz'' się w tym szambie i przywołujesz ich nazwiska może mieć tylko dwa wymiary ...
to że nie mam czasu na włóczenie się z tobą po sądach pozwoli ci (być może )zrozumieć to co mam na myśli ...

wystarczy mi że mam cię za politycznego'' manipulatora''i ''oszołoma''
Falco - Ty dalej swoje , napisałem to w odpowiedzi Ramajowi aby pokazać że wiem lepiej niż Ramaj co oni obiecali słyszałem to bezpośrednio od nich a w jakim kierunku poszli , są dla mnie sprzedawczykami , nie często się z Tobą zgadzam ale z przyjemnością zmodyfikuję Twoją wypowiedź , - nie szczycę się tym że w moim życiu uczestniczyłem w spotkaniach z agentem Bolkiem - Wałęsa , przekręt i oszust pasuje do obu - Frasyniuka i Piniora . Falco Nie tylko ja ale moja żona i dzieci mieliśmy kontakt z SB , żona i dzieci podczas rewizji w mieszkaniu i piwnicy , ja podczas zatrzymań i przesłuchań . Wielką przyjemność sprawiłoby mi aby osobiście pokazać Tobie dokument z lustracji , jest nas niewielu w Bolesławcu którzy się tej procedurze poddaliśmy uczestniczyły w tym Panie z Muzeum z działu historia , Nigdy nie podam Ciebie do Sądu za żadne oszczerstwa które o mnie wypisujesz - chorych powinno się leczyć a nie sądzić ..... [img=1545567466_f486uol.jpg]

Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:18:

[img=1545567512_mcggv6j.jpg]

Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:21:

Falco nie oczekuję przeprosin nie stać Ciebie na to , zdziwię się jak się pomyliłem .

Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:33:

Fobiak - nie znasz a oceniasz - to podłe - prawdę napisałeś - mądrzy nie powinni i nie dyskutują z Tobą zaliczam siebie do tych głupich , kończąc życzę Tobie Zdrowych , Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia . Bez odbioru .
2900
#falco nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 13:48
piszesz o mnie ''chory''a kim ty jesteś ?
ubezwłasnowolniła cię ''s'' i ten stan trwa do dzisiaj ...
dobrze ci napisał fobiak ...
może za którymś tam razem dotrze do ciebie że tak jak ''wydymała'' cię ''s'' teraz ''dyma'' cię pislam

popatrz na to co z tego masz ...''ideowcu''
Wałęsa ma Nobla ,Frasyniuk do dzisiaj nie wytłumaczył się skąd miał kasę na swoją firmę transportową a dla nie pamiętających tamtych czasów napiszę że ''plus-minus''zarabiał około 120 000 -130 000 rocznie
jedna ciężarówka kosztowała około 300 000 ...
ale jeśli ma się układy i znajomości z ''esbekami'' którzy poręczali kredyty -wcale niełatwe do osiągnięcia w tamtych latach- więc ...;)
Pinior...kolejny ''przekrętas''
co o tym wiesz? ;)

jeśli piszesz o mnie ''chory'' na ''przekrętasów'' i oszustów to potwierdzam ...jestem na to chory ...
na co ty ''chorujesz '' wiem po twoich ideologicznych wpisach ...

Dopisane 23.12.2018r. o godz. 13:48:

zaraz ...zapomniałem zapytać -jakie ''oszczerstwa''?

piszę ogólnie o ''s'' i jej wodzach
piszę o jej ''spadkobiercach ''

jesteś ''pionkiem '' w tej grze a o swoim ''kombatanctwie'' opowiadaj dzieciom i ''wolnym słuchaczom'' w jakiejś powiedzmy -remizie ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
23 grudnia 2018r. o 14:03
Ramaj Tobie odpowiem krótko ........... Ten, który nigdy nie zmienia swoich poglądów, przeważnie takich nie posiada. Autor: Alberto Moravia. Tylko krowa zdania nie zmienia. - powinieneś zapoznać się komu i na jakie pytanie odpowiedziałem , powinieneś wiedzieć że inną Polskę i inne poglądy głosili poszczególni działacze do 1989 r. Jak zobaczyli że po obradach okrągłego stołu mogą zrobić kariery i mamonę mają takich jak ja w głębokim poważaniu , jedni twierdzą że nadzieja matką głupich , drudzy i ja do nich należę - że umiera ostatnia .
2161
#fobiak nieaktywny
23 grudnia 2018r. o 14:04
ten dokumenta jest juz po okraglym stole, ciekawe dlaczego ciebie nie awansowali na generala brygady, bo mogli, twoi juz byli przy korycie. a ty slyszal cos o teczkach, nie jednego nieroba teczki poznikaly. te dokumenty sa goowno warte, musialbys pokazac z okresu kiedy to w rolnictwie ludzie pracowali po 300-400 godzin, zbierajac zboze, czekajac na czesci zamienne a wy bawilscie sie w strajki. dzisiaj placzecie, ze byl tylko papier toaletowy i ocet w sklepach, mogliscie wtedy chlopom dostarczyc czesci do ciagnikow. jaruzelski mogl tez w sierpniu oglosic stan wojenny ale taki porypany to on nie byl, jak wy. wylozyliscie gospodarke na lopatki i mieliscie w planie wieszanie polakow, w twoich ulotkach nie wymieniles nazwisk, czyli wszystkich, ktorzy nie byli z wami to czekalo. zlustorowales sie nie bez powodu tylko dla pieniedzy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza