~Ciemnobursztynowy Miskant niezalogowany 31 października 2018r. o 11:52
No właśnie po pierwsze mieszkańcy. I szybko o tym fakci99e poinformowali. Specjalnie wzięłam urlop żeby tego dnia pozałatwiać urzędowe sprawy i pewnie nie ja jedyna
~~Białawoszary Oczar niezalogowany 31 października 2018r. o 12:14
~Ciemnobursztynowy Miskant napisał(a): No właśnie po pierwsze mieszkańcy. I szybko o tym fakci99e poinformowali. Specjalnie wzięłam urlop żeby tego dnia pozałatwiać urzędowe sprawy i pewnie nie ja jedyna
Urząd zamknęli być mogła w spokoju poświętować. A tu znowu pretensje. Wszystkim nie dogodzisz :|
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.