Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spektakl "Sen o Niepodległej" ODWOŁANY
~~Czarnawa Gęsiówka niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:27
Przeglądając program obchodów fundowany nam przez władze miasta możemy zaobserwować smutny (katolicki) festiwal czegoś tam. Ten dzień powinniśmy spędzać radośnie. Władze miasta uzurpują sobie prawo do przedstawiania nam czegoś co jest najlepsze ich zdaniem a mieszkańcy mają uznawać " jedynie słuszna drogę partii ". Dlaczego nie pozwala się ludziom wykazywać własnej inicjatywy? Dlaczego uznajecie, że to co Wy prezentujecie ma być akurat najlepsze. Społeczeństwu nie chodzi o jakąkolwiek formę rywalizacji lecz o współuczestniczenie w życiu miasta. Życzę włodarzom więcej uśmiechów na twarzach i akceptowania pomysłów nie koniecznie swoich.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowa Truskawka niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:29
OJEJ !!!!! a tak liczyłam na coś fajnego, program władz bolesławca robią imprezę tylko dla siebie. Marsz, msza, orkiestra i do domu teatr stary - a ile osób tam wejdzie. MCC elitka będzie krążyć i poklepywać się po pleckach co nie zrobili - żenada
Bardzo mi przykro z powodu Pana i tego bolesławieckiego ,, ciemnogrodu'' jak to mawia Pan Cejlowski.
~~Zielonkawobłękitna Rozplenica niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:30
"Spektakl" z udziałem glinoludów mało ma wspólnego z "kulturą". Na prawdę lepsze będzie to disco polo.
~~Różowy Suchodrzew niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:30
kłamca,kłamca
~~Złocistorudy Cedr niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:34
nie wiem jak było na prawdę, wiem za to że łgarstwo jest charakterystyczną cechą tego organizatora "apolitycznych" manifestacji
~~Ceglastoróżowy Agrest niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:35
Może należało zadbać o zgodę na organizację przed ogłoszeniem całemu światu że organizujemy spektakl?
Bo chyba taka jest kolej rzeczy? Najpierw pytam właściciela terenu o zgodę a potem organizuje przedsięwzięcie ?
~Błękitnawa Gunera niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:38
To bardzo, bardzo, bardzo zła decyzja prezydenta
~~Oliwkowy Rozchodnik niezalogowany
6 listopada 2018r. o 10:38
ponoć włodarze miasta będą czytać Pana Tadeusza na schodach nowej biblioteki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza