~~Jasnolawendowy Migdałowiec napisał(a):~Sinawy Winnik napisał(a): Kowalski jest dyrektorem w spółce miejskiej której wlascicielem jest prezydent. To kogo będzie słuchał. Radni szanowni, głosowanie jest tajne idźcie za za głosem który podpowiada wam dobrze. Życzę mądrych wyborów.
Jedna uwaga, roman nie jest tu niczego właścicielem, bo to jest majątek podatników, on co najwyżej ma trochę nieruchomości i ziemi na słupy pokupowane.
~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Głosowanie będzie tajne i różnie może być. Wg mnie Pan Molak ma tę przewagę, że nie pracuje w miejskich firmach podległych prezydentowi i przez to jest niezależny. Życzę mu powodzenia, bo to uczciwy człowiek, a nie jakiś fircyk.
~~Jasnoszary Jałowiec napisał(a):~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Głosowanie będzie tajne i różnie może być. Wg mnie Pan Molak ma tę przewagę, że nie pracuje w miejskich firmach podległych prezydentowi i przez to jest niezależny. Życzę mu powodzenia, bo to uczciwy człowiek, a nie jakiś fircyk.
Wybory też były tajne i ze strachu przed nowym, mniej obeznana z rzeczywistością , nieświadoma grupa wyborców poparła stare układy.
~~Kredowobiała Pernecja napisał(a):~~Jasnoszary Jałowiec napisał(a):~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Głosowanie będzie tajne i różnie może być. Wg mnie Pan Molak ma tę przewagę, że nie pracuje w miejskich firmach podległych prezydentowi i przez to jest niezależny. Życzę mu powodzenia, bo to uczciwy człowiek, a nie jakiś fircyk.
Wybory też były tajne i ze strachu przed nowym, mniej obeznana z rzeczywistością , nieświadoma grupa wyborców poparła stare układy.
może z świadomością zagłosowali bo nie chcieli nowych oszołomów!
~~Jasnoszary Jałowiec napisał(a):~~Kredowobiała Pernecja napisał(a):~~Jasnoszary Jałowiec napisał(a):~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Głosowanie będzie tajne i różnie może być. Wg mnie Pan Molak ma tę przewagę, że nie pracuje w miejskich firmach podległych prezydentowi i przez to jest niezależny. Życzę mu powodzenia, bo to uczciwy człowiek, a nie jakiś fircyk.
może z świadomością zagłosowali bo nie chcieli nowych oszołomów!
Idąc Twoim tokiem rozumowania, niech okrada nas znany złodziej bo nowy, nieznany będzie więcej kradł. Retoryka powalająca na kolana.