~~Różowoczerwona Sanwitalia napisał(a):~~Jasnoszary Jałowiec napisał(a):~~Kredowobiała Pernecja napisał(a):~~Jasnoszary Jałowiec napisał(a):~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a): Głosowanie będzie tajne i różnie może być. Wg mnie Pan Molak ma tę przewagę, że nie pracuje w miejskich firmach podległych prezydentowi i przez to jest niezależny. Życzę mu powodzenia, bo to uczciwy człowiek, a nie jakiś fircyk.
Wybory też były tajne i ze strachu przed nowym, mniej obeznana z rzeczywistością , nieświadoma grupa wyborców poparła stare układy.
może z świadomością zagłosowali bo nie chcieli nowych oszołomów!
Idąc Twoim tokiem rozumowania, niech okrada nas znany złodziej bo nowy, nieznany będzie więcej kradł. Retoryka powalająca na kolana.
ja nie uwaząm aktualnie urzedujacych za złodzieji....a o tych co to chcieli miec frukty ..no cóż..musza wiele sie jeszcze uczyć;)
~Złocistorudy Migdałowiec napisał(a): Ja tylko przypomnę sprawę z przed paru miesięcy gdzie Bolec info pokazało jak owy pan przewodniczący nie dał głosu dla mieszkańców. To jak taki pan ma reprezentować godnie wyborców. Większość mówi że żaden członek rady nie powinien piastował stanowiska w spółkach miasta Bolesławiec.