Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obniżka nie motywuje do lepszej pracy!
~~Nadżółkła Iglica niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 12:56
~Miodowa Petunia napisał(a): A może przesadzilo o przegranej te brakujące jak piszą 112 kart, które mogły być plusem dla przegranej to by on przegrał o 72 głosy

To zgłoś ten problem do "winetu "
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobrązowa Choina niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 13:38
~~Nadżółkła Iglica napisał(a):
~Miodowa Petunia napisał(a): A może przesadzilo o przegranej te brakujące jak piszą 112 kart, które mogły być plusem dla przegranej to by on przegrał o 72 głosy

To zgłoś ten problem do "winetu "

Tylko ty masz z nim - "winetu" kontakt, więc tylko ty możesz to do niego zgłosić.
Nikt poważny takich kontaktów nie ma. Poważni ludzie korzystają z poważnych instytucji. A swoją drogą to co się stało z tymi kartami ?
Może ktoś wreszcie odpowie ?
~~Bladoniebieski Sadziec niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 14:02

Ale z takim samym pradopodobieństwem mógł, przez te karty wygrać różnicą 152 głosów...
~Miodowa Petunia niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 14:46
Zgadzamy się że mógł wygrać lub przegrać, kart tych kto wziął, ja myślę że wyborczy nie wzieli bo po co im potrzebne jak do tej pory nie brali se karty
~~Zzieleniały Łubin niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 18:54
~~Fioletowy Pięciornik napisał(a): Jeszcze raz powtórzę: Ludzie tacy jak działacze veto {veto to taki lokalny odłam kodu ,lub nowoczesnej} nigdy ,ale to przenigdy nie powinni być dopuszczeni do władzy. Dlaczego ? kto jeszcze nie przejrzał na oczy niech prześledzi kampanię i ich komentarze na Bolcu to jest odpowiedż.Ich parcie na władze jest przerażające .Pewnie zaraz przeczytam wiele "komplementów " na temat mojej Matki , Babki ,Córki ,Zony to jest ich poziom intelektu .

Mnie raczej Veto kojarzy się z organizacją która stoi po stronie zwykłego człowieka, który nie ma znajomości i nie jest kolesiem. Przerażające jest trwanie przy korycie starego układu i kolejne ruchy które jeszcze bardziej umacniają "elyty" które chcą żeby było jak było. Nie należę do Veto i nie będę, bo pracuję w ....ale trzymam za nich kciuki i życze w kolejnym roku aby trwali i powiększali swoje szeregi, może i ja skorzystam z pomocy...
~~Biskupia Karagana niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 21:51
To podwyższyli dzisiaj na sesji Relichowi zarobki tak jak sugerował Marczewski.żeby lepiej pracował .
~~Nadżółkła Iglica niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 22:15
~~Biskupia Karagana napisał(a): To podwyższyli dzisiaj na sesji Relichowi zarobki tak jak sugerował Marczewski.żeby lepiej pracował .

serio?
~~Biskupia Karagana niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 22:32
~~Nadżółkła Iglica napisał(a):
~~Biskupia Karagana napisał(a): To podwyższyli dzisiaj na sesji Relichowi zarobki tak jak sugerował Marczewski.żeby lepiej pracował .

serio?

Całkiem serio,chłopnie nie starczało do pierwszego, dlatego pobierał wypłatę trzydziestego .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA BZ Academy zaprasza