~~Oberżynowy Przegorzan napisał(a):~Ołowianoniebieska Bylica napisał(a): I tak RR wygrał
Według mnie to zwycięstwo jest mocno szemrane , gdzie się podziało 112 kart do głosowania .
~~Ciemnobrązowa Choina napisał(a):~~Oberżynowy Przegorzan napisał(a):~Ołowianoniebieska Bylica napisał(a): I tak RR wygrał
Według mnie to zwycięstwo jest mocno szemrane , gdzie się podziało 112 kart do głosowania .
WRESZCIE KTOŚ ODPOWIE ???
~~Trawiasty Miłorząb napisał(a):~~Ciemnobrązowa Choina napisał(a):~~Oberżynowy Przegorzan napisał(a):~Ołowianoniebieska Bylica napisał(a): I tak RR wygrał
już odpowiedziałem:
biały Manitou przypłynął Kwisą w wielkim canoe i porwał 112 kart, by rozpalić sobie ognisko na biwaku w Osiecznicy
~~Czerwonopomarańczowy Hebe napisał(a):~~Trawiasty Miłorząb napisał(a):~~Ciemnobrązowa Choina napisał(a):~~Oberżynowy Przegorzan napisał(a):~Ołowianoniebieska Bylica napisał(a): I tak RR wygrał
już odpowiedziałem:
biały Manitou przypłynął Kwisą w wielkim canoe i porwał 112 kart, by rozpalić sobie ognisko na biwaku w Osiecznicy
Widzisz przygłupie. Przekonałeś przygłupów.
~~Fioletowy Pięciornik napisał(a): Jeszcze raz powtórzę: Ludzie tacy jak działacze veto {veto to taki lokalny odłam kodu ,lub nowoczesnej} nigdy ,ale to przenigdy nie powinni być dopuszczeni do władzy. Dlaczego ? kto jeszcze nie przejrzał na oczy niech prześledzi kampanię i ich komentarze na Bolcu to jest odpowiedż.Ich parcie na władze jest przerażające .Pewnie zaraz przeczytam wiele "komplementów " na temat mojej Matki , Babki ,Córki ,Zony to jest ich poziom intelektu .