Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Obniżka nie motywuje do lepszej pracy!
~~Ciemnobrązowa Choina niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 0:21
~~Oberżynowy Przegorzan napisał(a):
~Ołowianoniebieska Bylica napisał(a): I tak RR wygrał

Według mnie to zwycięstwo jest mocno szemrane , gdzie się podziało 112 kart do głosowania .

WRESZCIE KTOŚ ODPOWIE ???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trawiasty Miłorząb niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 0:27
~~Ciemnobrązowa Choina napisał(a):

Według mnie to zwycięstwo jest mocno szemrane , gdzie się podziało 112 kart do głosowania .

już odpowiedziałem:
biały Manitou przypłynął Kwisą w wielkim canoe i porwał 112 kart, by rozpalić sobie ognisko na biwaku w Osiecznicy

~~Czerwonopomarańczowy Hebe niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 0:56
~~Trawiasty Miłorząb napisał(a):

już odpowiedziałem:
biały Manitou przypłynął Kwisą w wielkim canoe i porwał 112 kart, by rozpalić sobie ognisko na biwaku w Osiecznicy

Widzisz przygłupie. Przekonałeś przygłupów.
~~Różowa Sosna niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 5:37
~~Czerwonopomarańczowy Hebe napisał(a):
~~Trawiasty Miłorząb napisał(a):

już odpowiedziałem:

Widzisz przygłupie. Przekonałeś przygłupów.

Obrażanie w dyskusji adwersarza nie świadczy najlepiej o poziomie kultury i inteligencji i jest dowodem porażki w tejże dyskusji.
~~Fioletowy Pięciornik niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 5:47
Jeszcze raz powtórzę: Ludzie tacy jak działacze veto {veto to taki lokalny odłam kodu ,lub nowoczesnej} nigdy ,ale to przenigdy nie powinni być dopuszczeni do władzy. Dlaczego ? kto jeszcze nie przejrzał na oczy niech prześledzi kampanię i ich komentarze na Bolcu to jest odpowiedż.Ich parcie na władze jest przerażające .Pewnie zaraz przeczytam wiele "komplementów " na temat mojej Matki , Babki ,Córki ,Zony to jest ich poziom intelektu .
~~Różowa Sosna niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 5:56
~~Fioletowy Pięciornik napisał(a): Jeszcze raz powtórzę: Ludzie tacy jak działacze veto {veto to taki lokalny odłam kodu ,lub nowoczesnej} nigdy ,ale to przenigdy nie powinni być dopuszczeni do władzy. Dlaczego ? kto jeszcze nie przejrzał na oczy niech prześledzi kampanię i ich komentarze na Bolcu to jest odpowiedż.Ich parcie na władze jest przerażające .Pewnie zaraz przeczytam wiele "komplementów " na temat mojej Matki , Babki ,Córki ,Zony to jest ich poziom intelektu .

Zgadzam się, ale gdyby byli odłamem kodziarzy, to czy staraliby się o poparcie PIS?To raczej oddolny ruch sterowany przez negatywne emocje do lokalnej rzeczywistości. Raczej odłam bolesłąwickiego Impulsu dla miasta.
~~Nadżółkła Iglica niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 9:31
Co za różnica kto ich popiera, ważne jak się zachowują. Myślę że to przesądziło o przegranej.
~Miodowa Petunia niezalogowany
21 grudnia 2018r. o 12:24
A może przesadzilo o przegranej te brakujące jak piszą 112 kart, które mogły być plusem dla przegranej to by on przegrał o 72 głosy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.