falco napisał(a): ''niech łaska pańska będzie z wami ''
falco napisał(a): mnie interesuje tylko to czego zaprzeczeniem jest wielu z forumowiczów ...często i ty ;)
''Miłujcie nieprzyjaciół waszych i módlcie się za tych.....to coś z Mateusza
jak to się ma do nich ? myślisz ze któryś z nich modli się za mnie ?....hahahaha
jak myślisz ?...kto pierwszy ''rzuci kamień''?
może ty? ;)
~~Bladozielona Szydlica napisał(a): nie placic mitomanom. wciskają ciemnote tym biednym w szare komorki ludziom.
falco napisał(a):
''Miłujcie nieprzyjaciół waszych i módlcie się za tych.....to coś z Mateusza
jak to się ma do nich ? myślisz ze któryś z nich modli się za mnie ?....hahahaha
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):~~Bladozielona Szydlica napisał(a): nie placic mitomanom. wciskają ciemnote tym biednym w szare komorki ludziom.
Biedna ciemnota ze znikomą ilością szarych komórek myśli, że inni mają tak samo!
Połykacze tvnowskiej propagandy biorą katolików za takich samych idiotów, jak oni sami.
Gdybyś nie był skończonym nieukiem, wiedziałbyś że to cywilizacja utworzona przez chrześcijaństwo była najlepsza na świecie - bezkonkurencyjna!
To ona stworzyła wszystkie istotne wynalazki współczesnego świata!
To ona stworzyła wysoki rozwój, dobrobyt i postęp!
Żaden inny system nie potrafił z nią konkurować!
wiekszych bezeceństw nie slyszalem, szkoda tylko , ze watykan wymordowal Templariuszy ? Odsylam do Historii - nie histerii
Upadek UE zaczął się od niszczenia i wypierania chrzescijaństwa!
I nie zabieraj głosu ciemnoto, jak nie masz pojęcia o niczym, a chcesz oświecać innych!