~~Ołowiana Lobelia niezalogowany 23 stycznia 2019r. o 21:52
ten falcon to największa zakała tego forum. To ciekawy przypadek i chciałbym, żeby ocenił go jakiś psychiatra. On naprawdę żyje w przekonaniu, że jest zdrowy psychicznie. Masz chłopie niezłe zaburzenia.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 stycznia 2019r. o 22:39
PIS-PO-PRL napisał(a):
falco napisał(a): np. Nobla
dla ''Bolka'';)
Całe szczęście że za życia go dostał, bo w przeciwnym wypadku musieliby ze dwa mu dać.
No i taka była raczej potrzeba chwili... wsparcie walczącej S i takie tam.
Tutaj działają czyste emocje, od dwóch tygodni podkręcane jeszcze przez media.
A do tego wszystkiego wychodzi dziś wdowa po Adamowiczu i mówi wprost... mojego męża zabiło PIS i TVP. Córkę do USA musiałam wysłać, żeby nie patrzyła jak się nad tatą znęcają...
Współczuje kobiecie... ale po tym wywiadzie jestem gotów uwierzyć, że cała ta polityczna otoczka nakręcana jest tylko po to, żeby ewentualne zarzuty prokuratorskie nazwać "mową nienawiści"
A że mowa nienawiści mowie nienawiści nierówna... to przecież wiadomo nie od dziś :D
Dokładnie :) Mowy miłości i nienawiści nie są sobie równe , podobnie , jak w ramach tej samej emocji równości nie ma.Inna sprawa , że procuratorzy są tak samo uplątani w " Układ zamknięty " jak " Święty " z Gdańska , tak więc ich czynności są tak samo sensowne , jak zawracanie kijem Wisły . Ale w necie plotkują , że szacowna Wdowa nie ma powodów do narzekania . Otóż Rafał Orłowski , był prawdopodobnie autorem tekstu , który zamieścił Kameleon , mówiąc , że sprawa śmierdzi . Papuga miał w tym przypadku rację ... i wielu twierdzi , razem ze mną , że to jest typowe false flag , jak WTC anno domini 2011.
Ścierwomedia dzisiaj podały , że żydobankster Morawiecki zwołał naradę plemienną i za pomocą " mowy nienawiści " będą nam chcieli , chazarskie plemię , narzucić kolejne ograniczenia ... i tu już nie chodzi o wojnę Polaków z Polakami , jaką preferuje krynica wiedzy Falco , wierny uczeń Wnuczka z Wermachtu , Ryżego Olsena , Króla Eurokołchozu , Słońca Peru ... to chodzi o to , żeby , kaganiec pospólstwu na pysk założyć.
Flinta w flincie , jak mawiał pan Łysiak , autor " Fletu z mandragory " :)
POPIS to to samo gówno ... ok . nienawidzę polityków , mówię szczerze :) Jeśli dobry Stwórca powołał mnie do istnienia po to żebym się uczył , to nauczyłem się właśnie nienawiści . Lata temu pisałem , że nikt mnie tego nie nauczy , ale politycy potrafią ...
... i mają takich posługiwaczy zwanych żurnalistami , jak Durczok :
Komentarz pod prelekcją na Yutubie został wyłączony , a szkoda , napisał bym Kamilowi ... resortowe dziecię , powiedz ile bierzesz mamony od żydobanksterów za kreowanie rzeczywistości ?
ps . Do Mańka i Kameleona . Gdybyście chłopcy częściej uważali na lekcjach domniemanej filozofii , to wiedzieli byście , że nawet Polska Agencja Prasowa , to żydobanksterska nomenklatura . Ludzie , jak Matka Kurka i Rafał Orłowski , Aleksander Jabłonowski vel Wojciech Olszański i Darek Kwiecień , oraz Janusz Zagórski , wyznawcy spiskowych teorii , zawsze będą mieli dla mnie większe znaczenie niż Wy dwaj razem wzięci , wyznawcy niemieckiego tfu-fauenu .
ps.2 Wybacz Kolego PRL , że posłużyłem się Twym postem , aby dowalić ... kolegom ... mowa nienawiści przeze mnie przemawia , już taki jestem zimny drań :)
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ołowiana Lobelia napisał(a): ten falcon to największa zakała tego forum. To ciekawy przypadek i chciałbym, żeby ocenił go jakiś psychiatra. On naprawdę żyje w przekonaniu, że jest zdrowy psychicznie. Masz chłopie niezłe zaburzenia.
''buk z tobą''
twój ''buk'' :]
ten sam który ciebie kiedyś oceni...
A czytałeś felieton Jaśkowskiego o zabójstwie Adamowicza?
Zwraca uwagę na ciekawe rzeczy...
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=24699&Itemid=119
„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 stycznia 2019r. o 23:12
qwax_ napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Rano , przy kawie poczytam . Dziękuję za publikację Ksawery :) Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szary Omieg niezalogowany 23 stycznia 2019r. o 23:36
falco napisał(a):
~~Ołowiana Lobelia napisał(a): ten falcon to największa zakała tego forum. To ciekawy przypadek i chciałbym, żeby ocenił go jakiś psychiatra. On naprawdę żyje w przekonaniu, że jest zdrowy psychicznie. Masz chłopie niezłe zaburzenia.
''buk z tobą''
twój ''buk'' :]
ten sam który ciebie kiedyś oceni...
falco napisał(a):
a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D
już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)
raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja
Jaśkowski próbuje udowodnić chyba jakąś teorię spiskową i pewnie przez przypadek już w pierwszych zdaniach delikatnie mówiąc zmyśla. No chyba, że pisał to kilka minut po ataku, ale patrząc na date publikacji to raczej nie.
Przecież moment ataku został nagrany nie z 20 rzędu tylko z 2/3 metrów. Atak nie miał miejsca podczas przemówienia, cała impreza ucichła dość szybko co widać na nagraniach, a te ufo w białych kombinezonach to prokuratorzy. Tyle ściem na początku tekstu, że ciężko to czytać.
O części "medycznej" nie napiszę... bo się nie znam ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.