Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

7623
#Cani nieaktywny
24 stycznia 2019r. o 9:19
[img=1548317952_1dm75mn.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
24 stycznia 2019r. o 9:33
Pannazdzieckiem napisał(a): do Kolegi PRL miałbym prośbę . Zechciej proszę zalinkować solidne profesjonalne nagranie , bo ja na takie nie trafiłem

Szukałem, ale nic nie znalazłem. Tak jakby z jutjubów i innych takich zostało usunięte.
Ale przyznać muszę, że w dobie telefonów, które nagrywają obraz w 4k, no a przynajmniej w fullHD, dziwne jest to że nie ma żadnego nagrania o przyzwoitej jakości. Bo to co ja widziałem, odbiegało delikatnie mówiąc od współczesnych standardów. A żyjemy w czasach, gdzie ludzie nagrywają wszystko i wszystkich. Na koncertach zamiast zapalniczek same smartfony... a tu nic.
Ale i tak nie uważam, że tu jakiś spisek zaistniał ;)

Dopisane 24.01.2019r. o godz. 09:33:

Pannazdzieckiem napisał(a): do Kolegi PRL miałbym prośbę . Zechciej proszę zalinkować solidne profesjonalne nagranie , bo ja na takie nie trafiłem

Szukałem, ale nic nie znalazłem. Tak jakby z jutjubów i innych takich zostało usunięte.
Ale przyznać muszę, że w dobie telefonów, które nagrywają obraz w 4k, no a przynajmniej w fullHD, dziwne jest to że nie ma żadnego nagrania o przyzwoitej jakości. Bo to co ja widziałem, odbiegało delikatnie mówiąc od współczesnych standardów. A żyjemy w czasach, gdzie ludzie nagrywają wszystko i wszystkich. Na koncertach zamiast zapalniczek same smartfony... a tu nic.
Ale i tak nie uważam, że tu jakiś spisek zaistniał ;)

PIS=PO=PRL
7623
#Cani nieaktywny
24 stycznia 2019r. o 12:08
Ciekawe wieści...
Stefan W. w celi miał dostęp tylko do TVN.
Gorzej jeszcze: czytał Gazetę Wyborczą.
A jak wszystkim wiadomo, gdyby TVN I Wyborcza zbankrutowały, poziom mowy nienawiści w sieci spadłby o 75%!

https://www.magnapolonia.org/wspolwiezien-z-celi-stefana-w-on-mial-cos-z-glowa-i-czytal-gazete-wyborcza/
[img=1548328138_23bs4gg.jpg]
~~Szary Omieg niezalogowany
24 stycznia 2019r. o 12:13
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Adamowicza kreuje się jako męczennika dla cześci polskiego społeczeństwa i jak widać nawet na bolec.info są tacy, którzy to łyknęli. Tak się urabia januszy.

kiedyś ty i pis urabialiscie swój ''elektorat'' pisząc o Rosiaku...twoim ulubieńcu
a to jak urabia sie ''korniszonów'' widać do dzisiaj bo nikt tylko ty do tego wraca z przyjemnością ale ...

''który z przedstawicieli opozycji powiedział do kogoś z pislamistów - ''takim powinno się golić głowy na łyso''?
macie przykłady czegoś takiego od opozycji?
kto z opozycji wznosił toast by wypić za to by ''było więcej Rosiaków''?''

dla przypomnienia bo ...zapomniałeś ;)

~~Szary Omieg napisał(a):
Jaanoo napisał(a): TO JEST PRAWDZIWA TWARZ FALCO.
falco napisał(a):

a na drzewach zamiast liści będą wisieć..... pislamiści:D

już niedługo zamiast liści, będą wisieć ….pislamiści :)

raz sierpem, raz młotem.... pisowską hołotę
alleluja

To koniecznie trzeba przypomnieć i w tym temacie.

Mówco nienawiści spójrz w lustro i rozliczaj samego siebie co tutaj wyprawiasz.
670
ramaj
24 stycznia 2019r. o 13:01
skorn napisał(a): Adamowicza kreuje się jako męczennika dla cześci polskiego społeczeństwa i jak widać nawet na bolec.info są tacy, którzy to łyknęli. Tak się urabia januszy.

Ciebie już b.dawno urobili - i to tak skutecznie ,że odebrali zdolność samodzielnego wyciągania wniosków.Każdy kto inaczej myśli niż wdrukowana tobie kalka to janusz.
~~Wielbłądza Jasnota niezalogowany
24 stycznia 2019r. o 13:36
i po co go atakujesz? przecież napisał prawde
miesięcznice opluwaliście a teraz mają wrócić ale z powodu morderstwa na adamowiczu
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
24 stycznia 2019r. o 14:06
~~Wielbłądza Jasnota napisał(a): i po co go atakujesz? przecież napisał prawde
miesięcznice opluwaliście a teraz mają wrócić ale z powodu morderstwa na adamowiczu

A niech maszerują. Dobrze będzie zobaczyć agenturę w pełnej krasie.
~~Ciemnopomarańczowa Śliwa niezalogowany
24 stycznia 2019r. o 14:07
Mowę nienawiści do polskiej polityki wprowadziła Platforma Obywatelska za sprawą Palikota. To właśnie ten Pan wprowadził nowe obyczaje.
Nie popierałem i nie popieram PIS-u, ale i mnie szokował kpiący i prześmiewczy stosunek motłochu do ofiar smoleńskich. Niech ci co dzisiaj lansują się na żałobie po Adamowiczu uderzą się w pierś i przypomną sobie żarty z "kaczki po smoleńsku", "zimnego Lecha na wawelu i krwawej Marry". Wyobraźcie sobie, że umiera Wam matka lub dziecko i ktoś robi z tego ubaw. Już widzę jak byłoby Wam miło.

Zadajcie sobie pytanie. Czy Lechowi Wałęsie, który otrzymał Pokojową Nagrodę Nobla wypada zachęcać do "wyskakiwania przez okna" czy pałowania ludzi?

Czy Owsiakowi wypada zachęcać motłoch do przeganiania dziennikarzy, którzy zadają mu niewygodne pytania (Gońcie dziadygów jak tylko ich zobaczycie na ulicy..)

Czy Joanna Scheuring-Wielgus nie popełnia mowy nienawiści zachwycając sztukę "KLĄTWA", gdzie zorganizowano zbiórkę na zamordowanie Jarosława Kaczyńskiego?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.