~~Konopna Języczka napisał(a): Nie do końca Panno cytujesz Hansa Franka,ale sens zachowujesz.Ale czy to oznacza,ze wszyscy powinni skoczyć sobie do gardeł?Wszystkim życzysz dobrych nocek,ale czy ty na pewno sypiasz spokojnie ?Mam nadzieję,że w sennych widziadłach nie straszą Cię demony przeszłości.Dobranoc Panno.
Dziękuję za uznanie Języczka :) No właśnie o to mi chodzi , żeby łączyć Ludzi , nie dzielić. Możemy się pięknie różnić w przekonaniach i światopoglądzie , ale proszę , bez chamstwa i " piątej kolumny " z pod " kwiatka " :) Jako wyznawca teorii spiskowych uważam , że ... Adamowicz i jego śmieć jest potrzebna spadkobiercom Okrągłego stołu , bo społeczna świadomość codziennie wzrasta i Ludzie uodparniają się na propagandę . Potrzebny był taki nowy impuls do skłócenia , żeby takie dekle skoczyły sobie do gardeł. A niemieckie ścierwomedia podkręcają atmosferę ... nawet niby katolickie Radio Plus z Legnicy , którego słucham nałogowo .
Chodzi o to Drodzy Państwo , żebyśmy sobą nie dali manipulować :) Ja wiem , że emocje czasami ponoszą i lubimy zapalać świeczki i znicze , ale każdy i każda we własnym Sercu znajdzie prawdę ... w Iskierce Stwórcy ... w prawej górnej komorze , siedem centymetrów od żeber :)
Wystarczy się tylko skoncentrować :) Ten punkt czasoprzestrzeni ... demony nie mają tam dostępu , jeśli o mnie chodzi :D Ale Demony też mają Iskierkę Stwórcy :) Skrzydła Demona pomimo tego , że czarne , są lepiej utrzymane z reguły , jak białe skrzydła Anioła :D . Jak mawiał hrabia Pratchet , świętej pamięci. Na czarnym mniej widać i dlatego Lewici Jahwe z bieli mają tylko koloratki :D
Nie sypiam dobrze . Jak patrzę na to co się dzieje , to mnie jasna qurwica bierze , bo
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem"
Jeśli przestaniemy ulegać gebelsowskiej propagandzie ścierwomediów , to może znajdziemy taki świat , tu na ziemi ... TU i TERAZ :)
Miłej niedzieli Wam życzę ... ładny kalambur ... nie .. dzielić , od niedzieli :D