DP napisał(a): Tenor na tym koncercie wspomniał zamordowanego Prezydenta Gdańska, piękny gest
falco napisał(a): o i po co to? ;)
qwax_ napisał(a):DP napisał(a): Tenor na tym koncercie wspomniał zamordowanego Prezydenta Gdańska, piękny gest
Wiadomo, o zmarłym albo dobrze, albo wcale...
W tym przypadku to powiedzenie pasuje jak ulał.
Zastosowana autokorekta
DP napisał(a):qwax_ napisał(a):DP napisał(a): Tenor na tym koncercie wspomniał zamordowanego Prezydenta Gdańska, piękny gest
napisałam o Bocellim
czytaj ze zrozumieniem;)
falco napisał(a): jak wiesz ''każdy kij ma dwa końce '' więc w odpowiedzi ja Tobie może nie link ale to ...
''Morawiecki trzyma akcje przez 757 dni, choć było to „kłopotliwe”
qwax_ napisał(a):DP napisał(a):qwax_ napisał(a):DP napisał(a): Tenor na tym koncercie wspomniał zamordowanego Prezydenta Gdańska, piękny gest
napisałam o Bocellim
czytaj ze zrozumieniem;)
Zawsze czytam ;)
I stąd moja odpowiedź...
falco napisał(a): jak wiesz ''każdy kij ma dwa końce '' więc w odpowiedzi ja Tobie może nie link ale to ...
''Morawiecki trzyma akcje przez 757 dni, choć było to „kłopotliwe”
A po co mi o tym piszesz? Pisałem Ci już, że cała nasza "elyta polityczna" to jedna banda.
Kłócą się ze sobą, ujawniają nowe afery, przedstawiają nowe programy, by żyło się nam (?) lepiej, a wszystko po to, by zaciekawić/ogłupić/podzielić... społeczeństwo.
I co więcej - świetnie im to wychodzi...Szkoda tylko, że tak niewiele osób to dostrzega.