Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

13926
qwax_
27 stycznia 2019r. o 18:34
DP napisał(a): Tenor na tym koncercie wspomniał zamordowanego Prezydenta Gdańska, piękny gest

Wiadomo, o zmarłym albo dobrze, albo wcale...
W tym przypadku to powiedzenie pasuje jak ulał.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
27 stycznia 2019r. o 19:09
o i po co to? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
13926
qwax_
27 stycznia 2019r. o 19:10
falco napisał(a): o i po co to? ;)

Masz rację, na śmierć zapomniałem o linku ;)
http://dakowski.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=24718&Itemid=100

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
14505
DP
27 stycznia 2019r. o 19:18
qwax_ napisał(a):
DP napisał(a): Tenor na tym koncercie wspomniał zamordowanego Prezydenta Gdańska, piękny gest

napisałam o Bocellim
czytaj ze zrozumieniem;)
2900
#falco nieaktywny
27 stycznia 2019r. o 19:20
jak wiesz ''każdy kij ma dwa końce '' więc w odpowiedzi ja Tobie może nie link ale to ...

linki nie wszyscy otwierają (ja Twoje wszystkie ...Twoje ;) )ale to co piszę wiem że inni czytają tyle że boja się komentować ...hahaha

''Morawiecki trzyma akcje przez 757 dni, choć było to „kłopotliwe”

Chodzi o pakiet 13 711 akcji BZ WBK, czyli banku, którego prezesem Morawiecki był przez osiem lat: od maja 2007 do listopada 2015. Sprzedał je dopiero, gdy został premierem, najwcześniej 12 grudnia 2017 roku.

Morawiecki trzymał zatem akcje przez ponad dwa lata sprawowania funkcji wicepremiera i ministra rozwoju, a potem także finansów (od 16 listopada 2015).

Przez 757 dni Morawiecki „nie znalazł czasu”, by te akcje sprzedać. Tłumaczenie, że wynikało to z tempa, w jakim „wchodził do rządu” to kiepski wykręt. Chyba, żeby uznać, że wchodził do rządu przez ponad dwa lata.''

trzyma akcję nie dlatego że to ''kłopotliwe'' tylko że zarabia na tym kasę ...
a że to namacalny ,bezczelny konflikt interesów ...;) to już ...om absolutnie nie przeszkadza :]

Zastosowana autokorekta

13926
qwax_
27 stycznia 2019r. o 19:36
DP napisał(a):
qwax_ napisał(a):

napisałam o Bocellim
czytaj ze zrozumieniem;)

Zawsze czytam ;)
I stąd moja odpowiedź...

falco napisał(a): jak wiesz ''każdy kij ma dwa końce '' więc w odpowiedzi ja Tobie może nie link ale to ...

A po co mi o tym piszesz? Pisałem Ci już, że cała nasza "elyta polityczna" to jedna banda.
Kłócą się ze sobą, ujawniają nowe afery, przedstawiają nowe programy, by żyło się nam (?) lepiej, a wszystko po to, by zaciekawić/ogłupić/podzielić... społeczeństwo.
I co więcej - świetnie im to wychodzi...Szkoda tylko, że tak niewiele osób to dostrzega.

2900
#falco nieaktywny
27 stycznia 2019r. o 19:42
ciekawe jest to co teraz piszesz...ciekawe;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 stycznia 2019r. o 21:59
qwax_ napisał(a):
DP napisał(a):
qwax_ napisał(a):

napisałam o Bocellim
czytaj ze zrozumieniem;)

Zawsze czytam ;)
I stąd moja odpowiedź...

falco napisał(a): jak wiesz ''każdy kij ma dwa końce '' więc w odpowiedzi ja Tobie może nie link ale to ...

A po co mi o tym piszesz? Pisałem Ci już, że cała nasza "elyta polityczna" to jedna banda.
Kłócą się ze sobą, ujawniają nowe afery, przedstawiają nowe programy, by żyło się nam (?) lepiej, a wszystko po to, by zaciekawić/ogłupić/podzielić... społeczeństwo.
I co więcej - świetnie im to wychodzi...Szkoda tylko, że tak niewiele osób to dostrzega.

Amen Ksawery . Cieszy mnie to , że Ty widzisz . Jakbyś miał jeszcze kilku kumpli , to edukuj :) Droga DP , Droga KC , Wy Piękne Panie również edukujcie , proszę Was . Kolego PRL jestem Ci wdzięczny za Twe poglądy ... i żeby nie było , że głupi Jasiu zamknie mnie w sloganie " kmiocie " to powiem tak ... ostatnią kroplę krwi oddam , żeby Wam Myślącym piwo postawić ...

Dobranoc Wędrowcy ... kto nie czuje DUSZY , ten nie wart człowieczeństwa ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.