falco napisał(a): ciekawe że ty tak to widzisz ale i to mnie nie dziwi ...
twoje wpisy już dawno przestałem traktować poważnie bo jesteś wyraznie ukierunkowany i nieobiektywny
już jesteście po ''brudziu''? :]
Jeszcze nie , ale cenię sobie Młodego Padawana , bo potrafi się uczyć w przeciwieństwie do różnych tyld , albo kwiatków z tej samej stajni na Dolnych Młynach :)
Na bazie mowy nienawiści mamy dzisiaj do czynienia z nową kreaturą na scenie politycznej , europejczyk Biedroń . Adamowicz pagibł był , System stawia nową postać , tęczowego erudytę , niezwykle inteligentny , co nawet Starsze Panie potrafi przekonać do tego , że można kochać inaczej ... ja kocham swoje trzy psy , co nie znaczy , że przestałem być hetero , i jestem zoofilem ... głupia Papugo .
Zapewne głupi Jasiu z pod tyldy wyrwie zwrot " jestem zoofilem " z kontekstu i przedstawi , jako dowód przed trybunałem Bolecnautów i Bolecnautek .
Już się przyzwyczaiłem i wisi mi , ale nie podoba mi się ten apokaliptyczny ciąg zdarzeń.
Morderstwo na scenie , bez kamer i zbawca Narodu , pedał . Qurwa mać , tej rzeczywistości na trzeżwo nie da się oglądać.
Prosiłem Cię głupi Jasiu na barszczyk i szaszki , ale ... nie staje ... odwagi ... face , to face :)
Młody Padawan ma przyszłość ze względu na nie pokorę wobec Systemu .
Ty jesteś , jak Kukiz , pajac na drucie , " antysystemowy " dmuchany przez ścierwomedia balon ...
Jeśli miałbym całować Młodego Padawana , to tylko w braterskim uścisku tuż przed śmiercią , nie koniecznie po " brudziu ".
Śpij dobrze głupi Jasiu :)