Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Mowa nienawiści w sieci.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 lutego 2019r. o 21:44
qwax_ napisał(a):
falco napisał(a):

Nie mogłem się powstrzymać, by tego nie wkleić ;)
[img=1549353252_bd40luu.jpg]

Takie procedury medyczne , to ja rozumiem :D :D :D

Śpijcie dobrze :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Konopna Języczka niezalogowany
7 lutego 2019r. o 1:14
Nie na darmo przyjąłeś ten nick "W stepie szerokim,którego okiem nawet SOKOLIM nie zmierzysz..."A ciemna masa niech śpi spokojnie i wierzy w cuda.Panienko kto powiedział"spieprzaj dziadu" i dlaczego?
2900
#falco nieaktywny
7 lutego 2019r. o 6:28
;)

dziękuję konopna:)

Dopisane 07.02.2019r. o godz. 06:28:

no...są faktury
teraz będę mógł zapłacić ...tylko co na to Janinka?

szybko -muszę zadzwonić do Bielana i Beci ....;)

(pycha kroczy przed upadkiem ...hahahahahah)

jak ja lubię kiedy takimi miłymi akcentami rozpoczyna się nowy dzień ...:]
[img=1549517290_itqh9kl.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Jasnolawendowy Przebiśnieg niezalogowany
7 lutego 2019r. o 7:36
..Podtrzymuję moją informację, że Mariusz Kamiński przebywając w stanie upojenia alkoholowego i w pozycji "na czworaka" całował się z psem rasy bokser w mieszkaniu mojego brata w roku 2010 albo 2011. Jeżeli któryś z tych panów uważa, że to jest pomówienie, to czekam na pozwy i z otwartymi ramionami zapraszam do sądu - mówi Marcin Rudnicki. ''

To jest prawo i sprawiedliwość? Raczej bezprawie i niesprawiedliwość. Praktyką PiS-u jest zawsze odwracanie kota ogonem. To inni zieją nienawiścią, a oni (PiS) są potulni jak baranki. To oni (PiS) nie idą do polityki dla pieniędzy, tylko inni tak robią. Zdradzieckie mordy i gorszy sort, to nie nie jest mowa nienawiści. Teraz widać też jak na dłoni, że cały naród miał podziwiać dwie najwyższe wieże wniesione w Polsce na chwałę tych dwóch co ukradli księżyc. Mam pewność, że ujawnienie tych faktów w demokratyczny sposób, czyli poprzez uczciwe wybory zmiecie tę partię, największego szkodnika z polskiej sceny politycznej.
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
7 lutego 2019r. o 7:54
Przebiśnieg wyłącz ten TVN. Zacznij samodzielnie myśleć.
~~Czarnawa Runianka niezalogowany
7 lutego 2019r. o 8:35
~~Białawoszary Oczar napisał(a): Przebiśnieg wyłącz ten TVN. Zacznij samodzielnie myśleć.

No dobra wyłączyłem amerykański TVN ,co radzisz włączyć ,TVP info ,TV Trwam ,czy Twój Sputnik ? Radź chłopie !
7 lutego 2019r. o 9:07
Niczego nie włączaj. Zacznij myśleć samodzielnie. Tydzień, dwa i powróci trzeźwe myślenie.
7 lutego 2019r. o 9:09
I Pismo Święte poczytaj. Ono stanowi dobry punkt odniesienia dla zdrowych przemyśleń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.