fobiak napisał(a): ~~Alabastrowa Nasturcja napisał(a): Brawo. Szkoda tylko , że go skremowano. Myślałem, że mauzoleum i tak jak z Leninem.
skonczcie z ta nienawiscia i przestancie pisac prawde o tym niemieckim lizodoopku bo godzicie w uczucia hipokrytow naszej malej ojczyzny, ktorzy uwazaja, ze ta smierc przyniesie poprawe stosunkow miedzyludzkich. wczoraj na tragicznej uroczystosci wzielo udzial mnostwo ludzi tj. ok. 100 i nalezy ich uszanowac i ich bozka
Nie wiem , czy zdajesz sobie sprawę Fobiczny z medialnego sukcesu ... nie aż stu , tylko
.... tylko stu , lecz w skali kraju ... wczoraj w " zetce " , jako , że w robocie słucham radia bo nie ma czasu gapić się w telewizornię , słyszałem trochę więcej peanów niż stu lemingów.
Dziwna sprawa , że JPII odszedł był w niepamięć , a ś.p. prezio Gdańska niczym schetynę ... wróć ... schedę po JPII przejmie z rąk wcześniejszej formy kultu , jak Owsiak po Bolku. Za pewne Komitet ze Szwecji okiełznany przez bratnie narody islamskie , ochoczo przyzna Jurasowi nagrodę dynamiciarza ... pokojową , jak Dwujajecznemu preziowi.
Już nie ma teorii spiskowych Fobiczny , to tylko rzeczywistość :)