~~Amarantowa Diaskia napisał(a): Jak się żyje w grzechu to każdy, kto będzie walczył z kościołem, daje nadzieję że wyrzuty sumienia znikną. To droga donikąd panie Bernardzie. Przeproś się z Panem Bogiem i spokój wróci.
~~Szaroniebieski Nagietek napisał(a): a ile on ma już członków?
~~Wrzosowy Aster napisał(a):~~Amarantowa Diaskia napisał(a): Jak się żyje w grzechu to każdy, kto będzie walczył z kościołem, daje nadzieję że wyrzuty sumienia znikną. To droga donikąd panie Bernardzie. Przeproś się z Panem Bogiem i spokój wróci.
Szanowna pani/pan, w.g. ostatnich danych podanych przez KK do kościoła chodzi ok. 33% katolików / Podkarpackie 54%, ,,okręg'' jeleniogórski /legnicki/ ok. 17% - to policz sobie ile osób, jaki procent żyje w ,,grzechu''?. Dodam, że Polacy w 93,5% są katolikami bo zostali ochrzczeni.
~~Amarantowa Diaskia napisał(a):~~Sina Kalia napisał(a):~~Amarantowa Diaskia napisał(a):Bernard napisał(a):
Zmoderowano 04.02.2019 godz.12:00 - powód: (moderator)
Nigdy nie odważyłobym się dać do ręki dziecku książki Biedronia.
Jasne Diaskia , bułkę przez bibułkę ,ale siuraka do buzi .
Nie do końca łapię kontekst. Ale smacznego :|
Bernard napisał(a):
Palikot to był barwny koleś lecący tylko na efektownych happeningach i populizmie.
Biedroń to jednak dużo bardziej wiarygodny gość.
Gdybyś jednak przeczytał/przeczytała (a może do anonimów stosować formę bezosobową "przeczytało"???) mój tekst to zauważyłobyś dystans.