~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Panna, nie czytasz ze zrozumieniem....Piotrek ( Panna ) już nie raz podobne teksty do Ciebie pisałem , na pytanie jak nie PiS to kto - odpowiedziałeś - nie wiem . Psioczysz na Morawieckiego , popatrz jakich miałkich argumentów używasz . Jan Olszewski rządził przez pół roku , zapoznaj się z jego wizją Polski a przekonasz się że w 60 % - 70 % był zbieżny z tym co robi rząd obecny . Masz prawo do własnej oceny ale nie widzę w tym spójności , Jan Olszewski był doradcą prezydenta Lecha Kaczyńskiego i wspierał PiS i tak jak wielu z nas wyborców PiS - u twierdził że to jest zmiana na lepsze . Prezydent Andrzej Duda ma moje poparcie bo jakby miał wrócić jak to określasz rudy od Merkel to wolę jego .
Napisałem wyraźnie "Niestety, w naszej polityce nie ma stronnictwa polskiego! "
Ale też, że "i tak to test LPESZA (ale NIE -DOBRA) zmiana".
Lepsza od konkurencji, ale nie DOBRA!
I dopóki nie pojawi się na rynku DOBRA, chyba zacisnę zęby i pójdę ich poprzeć, aby nie wrócili POprzednicy!
fobiak napisał(a): zlotko, jestes dalej slepy lub krotkowzroczny, masz wybor tylko w swojej sekcie, wiesz o tym, ze obaj to lapsurdaki ale i tak wybiersza pomiedzy wiekszym i mniejszym goownem. myslisz, ze w polsce juz nie ma polakow?Fobiak a może Ty odpowiesz i uzasadnisz na zadawane przeze mnie od dawna pytanie - jak nie PiS to kto , klepiesz cały czas to samo , przynudzasz .
na polakow nie glosujesz bo zakladasz z gory, ze w polsce polacy nie maja szans. widzisz do czego ty doprowadziles z tymi swoimi solidarnosciuchami.
M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a): zlotko, jestes dalej slepy lub krotkowzroczny, masz wybor tylko w swojej sekcie, wiesz o tym, ze obaj to lapsurdaki ale i tak wybiersza pomiedzy wiekszym i mniejszym goownem. myslisz, ze w polsce juz nie ma polakow?Fobiak a może Ty odpowiesz i uzasadnisz na zadawane przeze mnie od dawna pytanie - jak nie PiS to kto , klepiesz cały czas to samo , przynudzasz .
na polakow nie glosujesz bo zakladasz z gory, ze w polsce polacy nie maja szans. widzisz do czego ty doprowadziles z tymi swoimi solidarnosciuchami.
fobiak napisał(a):Wymień je i podaj jakie mają szanse .M21W2 napisał(a):fobiak napisał(a): zlotko, jestes dalej slepy lub krotkowzroczny, masz wybor tylko w swojej sekcie, wiesz o tym, ze obaj to lapsurdaki ale i tak wybiersza pomiedzy wiekszym i mniejszym goownem. myslisz, ze w polsce juz nie ma polakow?Fobiak a może Ty odpowiesz i uzasadnisz na zadawane przeze mnie od dawna pytanie - jak nie PiS to kto , klepiesz cały czas to samo , przynudzasz .
partie prawicowe
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):falco napisał(a):
Owszem RAZ się poskarżyli.
zbynio ,rysio ,becia ...to raz?
- że mają w sądach SWOICH ludzi...
ostatnio słynna juz Pieniążek to czyja?...''kodziarzy''?
pani Gersdorf jest wynalazkiem Kaczyńskiego! Więc jest SWOJA czy nie?!
teraz już nie bo przeciwstawiła się ustawkom ,czysto politycznym ''proseso'
dlatego teraz chce SWOJĄ Przyłębską
Tylko idioci nie zauważają kolejnych (niekończących się!) kretyńskich wyroków.
a tak ...właśnie kretyńskie postanowienia właśnie odnajdują się w tym że wznawia się wycofane wcześniej zarzuty np . w sprawie ''narodowców''
a tutaj na koniec coś co w piękny sposób ciebie charakteryzuje i jestem za tym byś tak zrobił :]
Więc przestań w końcu wyplatać te wszystkie swoje brednie i idiotyzmy na publicznych forach!