falco napisał(a):
przypomnę ci ''suwerenie'' że twoje ...y również donosili do Brukseli nie mniej niż ci z Po a ostatnio mateuszek ''kłamczuszek'' nawet dla francuskiego Le Figaro udzielił wywiadu gdzie żalił się na sądy ...
ciekawe bo to przecież ...y od trzech lat macie tam swoich ludzi ...
czyżby chodziło mu o zależną od ...ów sędzię Pieniążek?
no -teraz wylej te swoje kolejne żale ...:]
Od niekończących się płaczów i wylewania żali to ty jesteś. Twoje panświńskie żale anty...skie są monotonne i znudziły się wszystkim!
Ale, ale...
Mamy tu kolejną twoją nibypolemikę. Do tego tradycyjnie bezsensowną i zawierającą kłamliwe manipulacje !
Tradycyjnie NIE ZAKWESTIONOWAŁEŚ choćby jednej mojej tezy, za to płaczesz, że "a u was to biją murzynów" ;)
I niczym katarynka powtarzasz mantrę "wy ...y" mimo tysiąckrotnych deklaracji, że ...em nie jestem i program ...ski jest mi w wielkiej części wstrętny!
Powtarzam tysiąc pierwszy raz - z ubolewaniem popieram pisorów WYŁĄCZNIE do czasu, kiedy pokaże się ktoś od nich lepszy. Wyłącznie dlatego, że w stosunku do POprzedników, są naprawdę znacznie lepszą (ale nie BARDZO DOBRĄ !) zmianą.
Popieram wyłącznie przeciw JESZCZE GORSZYM!
Łżesz tradycyjnie:
- że "PISIORY NIE MNIEJ". Owszem RAZ się poskarżyli. Ale nie głosowali ani razu przeciw Polsce, nie głosowali w obronie Jugendamtów, nie szczuli nieustannie prowokując niekończące się antypolskie debaty przy pustej sali!
- że mają w sądach SWOICH ludzi...
I to jest kolejny idiotyzm "obrońców" demokracji i konstytucji! Okazuje się, że są sędziowie "pisowscy" (kiedy i jak PIS wykształcił i wkręcił do sądów SWOICH?!!!) i sędziowie niezawiśli. Jak to możliwe że oni stają się pisowscy, a mianowani przez innych nie są "ICH"? Trzeba być skończonym głupkiem, by nie zauważyć oczywistego braku logiki! Przypominam np., że pani Gersdorf jest wynalazkiem Kaczyńskiego! Więc jest SWOJA czy nie?!
Trzeba być skończonym głupkiem by NIE zauważyć, że wszystkie próby reform sądownictwa zostały uwalone i cofnięte!
Czyżby TYLKO Morawiecki skarżył się na polskich sędziów?!
Tylko idioci nie zauważają kolejnych (niekończących się!) kretyńskich wyroków. Tylko idioci nie zauważają, że sądy mają najniższy wskaźnik zaufania ze wszystkich instytucji publicznych! Pszypadeq? Nie sądzę ;)
Więc przestań w końcu wyplatać te wszystkie swoje brednie i idiotyzmy na publicznych forach!
Zastosowana autokorekta