~~Kruczoczarna Jasnota napisał(a):~~Szary Omieg napisał(a):~~Popielaty Rozpław napisał(a):~~Popielaty Rozpław napisał(a):Jaanoo napisał(a)::)ramaj napisał(a):[img=1550778689_l1qd3j4.jpg]skorn napisał(a): Jeśli poseł Pięta to dziwkarz to falco też. Co to za podwójne standardy!
A co,siedziałeś u niego pod łóżkiem ? Gdzie Pięta,a gdzie Falco - ponadto ten ostatni nie żyje z moich pieniędzy i nie występuje w roli piewcy moralności.
Ty jednak lubisz grzebać się w goownie ,taki żuczek co żeruje wiadomo na czym.
~~Szary Omieg napisał(a):~~Popielaty Rozpław napisał(a):~~Popielaty Rozpław napisał(a):Jaanoo napisał(a)::)ramaj napisał(a):[img=1550778689_l1qd3j4.jpg]skorn napisał(a): Jeśli poseł Pięta to dziwkarz to falco też. Co to za podwójne standardy!
A co,siedziałeś u niego pod łóżkiem ? Gdzie Pięta,a gdzie Falco - ponadto ten ostatni nie żyje z moich pieniędzy i nie występuje w roli piewcy moralności.
Ty jednak lubisz grzebać się w goownie ,taki żuczek co żeruje wiadomo na czym.
M21W2 napisał(a): Falco chcesz abyśmy zadawali sobie pytania więc dobrze , odpowiedz - jaki jest twój stosunek do robotników walczących o godne życie w czasach ucisku komunistycznego , czy Twoim zdaniem w roku 1976 a następnie 1980 po drastycznych podwyżkach cen żyjący na skraju ubóstwa robotnicy powinni zamiast strajku i organizowania niezależnych od władzy Związków Zawodowych iść na wiece organizowane przez aktyw PZPR , bić brawo Gierkowi ,
skandować - Gierek - Polska . Czy to że intelektualiści zorganizowali się i wspomagali robotników to jest godne szacunku czy pogardy . Nie miałeś odwagi lub potrzeby walki o lepsze jutro w czasach zamordyzmu inni to zrobili a tacy maluczcy jak Ty nic poza krytykanctwem nie reprezentujecie . Ja odpowiem na Twoje natrętne pytanie o Kuronia , na pytanie o idola sportowca , piosenkarza otrzymałbyś odpowiedź . Wśród polityków nie miałem i nie mam takich których bym określił mianem - idol . Wiele dobrego Kuroń zrobił do 1989 , po tym okresie było dużo gorzej .
~~Złocisty Winorośl napisał(a):Zaloguj się i odpowiedz na pytania .M21W2 napisał(a): Falco chcesz abyśmy zadawali sobie pytania więc dobrze , odpowiedz - jaki jest twój stosunek do robotników walczących o godne życie w czasach ucisku komunistycznego , czy Twoim zdaniem w roku 1976 a następnie 1980 po drastycznych podwyżkach cen żyjący na skraju ubóstwa robotnicy powinni zamiast strajku i organizowania niezależnych od władzy Związków Zawodowych iść na wiece organizowane przez aktyw PZPR , bić brawo Gierkowi ,
skandować - Gierek - Polska . Czy to że intelektualiści zorganizowali się i wspomagali robotników to jest godne szacunku czy pogardy . Nie miałeś odwagi lub potrzeby walki o lepsze jutro w czasach zamordyzmu inni to zrobili a tacy maluczcy jak Ty nic poza krytykanctwem nie reprezentujecie . Ja odpowiem na Twoje natrętne pytanie o Kuronia , na pytanie o idola sportowca , piosenkarza otrzymałbyś odpowiedź . Wśród polityków nie miałem i nie mam takich których bym określił mianem - idol . Wiele dobrego Kuroń zrobił do 1989 , po tym okresie było dużo gorzej .
nadal nic tylko uprawiasz propagandę
nie zarzucaj nikomu odwagi czy potrzeby walki bo wielu z nich wtedy bylo zbyt młodych i niedoświadczonych przez życie a efekty tej twojej ''walki'' są widoczne dzisiaj kiedy to zaczeliście od układania się z władzą
ciekawe że bardzo wymijająco odpowiadasz na pytania o Kuronia a to pokazuje że czegoś się obawiasz