fobiak napisał(a):M21W2
a tu uzywasz instrumentow propagandowych, ogolnikow bez znaczenia
, napisz lepiej co ja falszuje i nie wciskaj tu tekstow skopiuj, wklej bo to nie twoje bzdety.
moje zdanie o tobie to jestes zlodziejem bo okradles mi polske a zlodziej zawsze sie wypiera i wine zgania na innych
[/c napisał(a):
siedzę sobie i czytam...
czy coś pisać?...przecież i ja pisałem że to propagandowy solidaruch :]
przecież i ja pisałem że te jego wklejki to zwykłe ''przedruki'' :]
z ostatnim tez się zgodzę z tym że chyba jest w nim jakiś żal że jego kolesie nakradli na tyle że mają się niezle a on no cóż ...została plantacja :]
i tak jak za to nie powinien się wstydzić to za tamten czas kiedy biesiadował z modzelewskimi czy kuroniami owszem ...powinien :]
~~Paliowy Szparag napisał(a): jeżeli w sklepie na Mickiewicza zaopatrywali się dygnitarze komunistyczni ,to lepiej już więcej nie pisz ,jesteś lepszy niż IPN.Napisałem tak w odniesieniu do osób pełniących wysokie stanowiska w Bolesławcu , a te piastowali działacze komunistyczni : ---dygnitarz «osoba piastująca wysoki urząd» . Postkomunistów i ich potomków to boli - nic w tym dziwnego - prawda boli .
M21W2 napisał(a):~~Paliowy Szparag napisał(a): jeżeli w sklepie na Mickiewicza zaopatrywali się dygnitarze komunistyczni ,to lepiej już więcej nie pisz ,jesteś lepszy niż IPN.Napisałem tak w odniesieniu do osób pełniących wysokie stanowiska w Bolesławcu , a te piastowali działacze komunistyczni : ---dygnitarz «osoba piastująca wysoki urząd» . Postkomunistów i ich potomków to boli - nic w tym dziwnego - prawda boli .
~~Brunatnopopielaty Żywotnik napisał(a):Wyskoczyłeś jak diabeł z kapelusza , zadaj to pytanie Bolkowi , Frasyniukowi , Michnikowi ikonom totalnej opozycji .M21W2 napisał(a):~~Paliowy Szparag napisał(a): jeżeli w sklepie na Mickiewicza zaopatrywali się dygnitarze komunistyczni ,to lepiej już więcej nie pisz ,jesteś lepszy niż IPN.Napisałem tak w odniesieniu do osób pełniących wysokie stanowiska w Bolesławcu , a te piastowali działacze komunistyczni : ---dygnitarz «osoba piastująca wysoki urząd» . Postkomunistów i ich potomków to boli - nic w tym dziwnego - prawda boli .
Ale w Magdalence gorzałę z komunistami to piliście z obrzydzeniem,prawda ?
M21W2 napisał(a):~~Brunatnopopielaty Żywotnik napisał(a):Wyskoczyłeś jak diabeł z kapelusza , zadaj to pytanie Bolkowi , Frasyniukowi , Michnikowi ikonom totalnej opozycji .M21W2 napisał(a):~~Paliowy Szparag napisał(a): jeżeli w sklepie na Mickiewicza zaopatrywali się dygnitarze komunistyczni ,to lepiej już więcej nie pisz ,jesteś lepszy niż IPN.Napisałem tak w odniesieniu do osób pełniących wysokie stanowiska w Bolesławcu , a te piastowali działacze komunistyczni : ---dygnitarz «osoba piastująca wysoki urząd» . Postkomunistów i ich potomków to boli - nic w tym dziwnego - prawda boli .
Ale w Magdalence gorzałę z komunistami to piliście z obrzydzeniem,prawda ?
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Fobiak jakbym poszukał i powklejał ile tysięcy wojska , ile czołgów , ile ofiar zginęło itd . też byś marudził , poszukałem i wklejam - --- W czerwcu 1956 roku na ulice Poznania wysłano około 8. tysięcy żołnierzy, 300 czołgów, kilkadziesiąt transporterów opancerzonych i samoloty. ------- Krwawa pacyfikacja robotniczego protestu na Wybrzeżu w grudniu 1970 r. spowodowała wg oficjalnych danych śmierć 45 osób. 1 165 osób odniosło rany, około 3 tys. zostało najpierw bestialsko pobitych, a następnie aresztowanych. ---- Takiemu marudzie jak ty i hipokryta Falco wszystko się nie spodoba , jakie Ty piszesz teksty , same slogany , cały Twój komentarz wymagałby oceny specjalisty od psychiki , ja niestety nim nie jestem i nic nie pomogę , to co napisałeś jest na to dowodem : - ( moje zdanie o tobie to jestes zlodziejem bo okradles mi polske a zlodziej zawsze sie wypiera i wine zgania na innych ) . czy to co w nawiasie mógł napisać człowiek zdrowy umysłowo ? .
Zastosowana autokorekta