~~Kobaltowa Piwonia napisał(a): Czekam na rozwiązanie problemu wykupu mieszkania komunalnego w którym mieszkam blisko 40 lat z 90% bonifikatą. Kibicuje Małkowskiemu.Oby ten projekt uchwały nie podzielił losu projektu wykupu dzierżawy wieczystej-radni Romana byli przeciw.
~~Piwny Rumianek napisał(a): Małkowski popełnił duży bład w kampanii że tylko sie reklamowal na Bolcu. Nie dotarł do mieszkańców Boleslawca przez stronę istotne i kablówkę. Jak widać z dokumentów wszystkie media były opłacane przez urząd miasta więc Małkowski zrobił błąd bo reklamował się tylko na Bolcu który czytają głównie ludzie ze wsi. Fatalny błąd który miał odwzorowanie w wynikach. Małkowski miał słaby sztab bo ktoś powinien mu doradzić lepiej.
~~Różowawy Pustynnik napisał(a): nie bijemy piany..hahaha a to dobre;) troche rozrywki mi Pan Kazimierz zafundował..nie zamierzonej
~~Srebrnobiały Ubiorek napisał(a): Kablówka to telewizja Romana!To Białoruś TV.
~~Piwny Rumianek napisał(a):~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):
Powtarzasz się. jesli ktoś obraża, poniża (nie chodzi o krytykę) i ignoruje, a potem jest zdziwiony że ktoś się tam nie promuje, no to coś nie halllo. Są pewne zasady.
Wywiad ok, robić swoje Macieju. Co do kablówki to mieliśmy tu niusa ile UM wydał w 2018 roku na promocję wiadomo kogo - ćwierć bańki!
Ale ja nigdzie nie słyszałem żeby istotne narzekały albo się dziwiły to tylko Ty insynuujesz. Moim zdaniem byli nawet zadowoleni ze Małkowskiego u nich nie było bo jakby zamówił to musieliby sprzedać reklamę żeby nie złamać prawa. Błąd Małkowskiego teraz już nie do odrobienia bo przegrał wybory.
MOZESZ KASOWAC TO MARCZEWSKI A JA BĘDĘ WKLEJAŁ W KÓŁKO