fobiak napisał(a): nie jestes myslacym robolem bo gdybys myslal to bys wiedzial, ze jak w sektorze publicznym pracownicy dostana powyzki to sektor prywatny sam dokona powyzek bo beda mu uciekac pracownicy do sektora panstwowego
skorn napisał(a):fobiak napisał(a): nie jestes myslacym robolem bo gdybys myslal to bys wiedzial, ze jak w sektorze publicznym pracownicy dostana powyzki to sektor prywatny sam dokona powyzek bo beda mu uciekac pracownicy do sektora panstwowego
Aleś ty głupi. Ten bełkot tylko potwierdza, że za komuny byłeś "umysłowym" pasożytem. Szkoda tylko, że brakuje ci odwagi, by się do tego przyznać.
Do jakiego sektora państwowego w Bolesławcu mogą uciekać pracownicy Badera i innych zakładów ze stref? To są tysiące ludzi.
~~Jasnożółta Dynia napisał(a): Mam nadzieję, że rząd nie ugnie się przed pieniaczami z ZNP. Jak się nauczycielom nie podoba - to pakować rzeczy w karton i szukać sobie lepiej płatnego zajęcia! Społeczeństwo, zwłaszcza przedsiębiorcy i pracownicy sektora prywatnego, nie będą łożyć z własnych podatków na "biednych" nauczycieli.
~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): Widzialam oglszona o prace na strefie - nauczyciele rowniez mile widziani. Tylko ta trzeba po 8h dziennie pracowac i urlop limitowany do 26 dni w roku.
~~Czarna Brzoza napisał(a):~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): Widzialam oglszona o prace na strefie - nauczyciele rowniez mile widziani. Tylko ta trzeba po 8h dziennie pracowac i urlop limitowany do 26 dni w roku.
Mój Syn pracuje na Strefie i bardzo sobie chwali zarobki, roczny zarobek to 120tys więc nie jest źle.
~~Złota Trzykrotka napisał(a): Wszyscy niezadowoleni rodzice powinni pozabierać swoich geniuszy i sami nauczać w domu. Jest to możliwe i zapewne z korzyścią dla wszystkich. Po co prowadzacie do tych leni i niedouczonych nierobów swoje zdolne pociechy? Toż to samo chłonie wiedzę jak gąbka, po co to narażać na kontakt z nauczycielem? Nic dobrego z tego nie będzie.
Zabrać ze szkoły i nauczać samemu. Pozdrawiam wszystkich rodziców, co do szkoły pod górkę mieli.
~~Rdzawozłoty Różanecznik napisał(a): dotarłam do tekstu : czasem mają dyżur i ręce mi opadły. Mój drogi nauczyciele to czasem nie mają dyżuru. Większość z nich woli prowadzić lekcje niż być na dyrzuże