Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk nauczycieli w Bolesławcu
211
skorn
24 marca 2019r. o 15:15
fobiak napisał(a): nie jestes myslacym robolem bo gdybys myslal to bys wiedzial, ze jak w sektorze publicznym pracownicy dostana powyzki to sektor prywatny sam dokona powyzek bo beda mu uciekac pracownicy do sektora panstwowego

Aleś ty głupi. Ten bełkot tylko potwierdza, że za komuny byłeś "umysłowym" pasożytem. Szkoda tylko, że brakuje ci odwagi, by się do tego przyznać.

Do jakiego sektora państwowego w Bolesławcu mogą uciekać pracownicy Badera i innych zakładów ze stref? To są tysiące ludzi.

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ognisty Rdest niezalogowany
24 marca 2019r. o 15:19
https://www.money.pl/gospodarka/deficyt-moze-zblizyc-sie-do-niebezpiecznej-granicy-groza-powazne-konsekwencje-6362820057380481a.html

https://www.wprost.pl/kraj/10201696/nauczycielka-zaskoczona-swoim-wystepem-w-wiadomosciach-jest-to-manipulacja-i-propaganda.html

deficyt, propaganda i manipulacja +
2161
#fobiak nieaktywny
24 marca 2019r. o 17:32
skorn napisał(a):
fobiak napisał(a): nie jestes myslacym robolem bo gdybys myslal to bys wiedzial, ze jak w sektorze publicznym pracownicy dostana powyzki to sektor prywatny sam dokona powyzek bo beda mu uciekac pracownicy do sektora panstwowego

Aleś ty głupi. Ten bełkot tylko potwierdza, że za komuny byłeś "umysłowym" pasożytem. Szkoda tylko, że brakuje ci odwagi, by się do tego przyznać.

Do jakiego sektora państwowego w Bolesławcu mogą uciekać pracownicy Badera i innych zakładów ze stref? To są tysiące ludzi.

panstwo ma dosc duzo spolek,, wszyscy i tak nie uciekna, uciekna ci co mysla.
przyznaje sie bez bicia, ze bylem i jeszcze jestem pasozytem ale nie tylko umyslowym
~~Brunatnożółty Jarząb niezalogowany
24 marca 2019r. o 21:49
~~Jasnożółta Dynia napisał(a): Mam nadzieję, że rząd nie ugnie się przed pieniaczami z ZNP. Jak się nauczycielom nie podoba - to pakować rzeczy w karton i szukać sobie lepiej płatnego zajęcia! Społeczeństwo, zwłaszcza przedsiębiorcy i pracownicy sektora prywatnego, nie będą łożyć z własnych podatków na "biednych" nauczycieli.

Ale dałem czadu. A jak ich postraszyłem, to tak uciekali, tak uciekali...Mądry jestem, bo jem dużo cebuli i kiełbasy z czosnkiem.
~~Kremowy Kroplik niezalogowany
24 marca 2019r. o 22:13
~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): Widzialam oglszona o prace na strefie - nauczyciele rowniez mile widziani. Tylko ta trzeba po 8h dziennie pracowac i urlop limitowany do 26 dni w roku.

Propozycja super, chcę ale.......pani od plastyki będzie murarzem ? da radę ! hahaha
24 marca 2019r. o 22:14
~~Czarna Brzoza napisał(a):
~~Niebieskoszara Metasekwoja napisał(a): Widzialam oglszona o prace na strefie - nauczyciele rowniez mile widziani. Tylko ta trzeba po 8h dziennie pracowac i urlop limitowany do 26 dni w roku.

Mój Syn pracuje na Strefie i bardzo sobie chwali zarobki, roczny zarobek to 120tys więc nie jest źle.

daj link - dla kobiety, bo to głównie nauczycielki
24 marca 2019r. o 22:17
~~Złota Trzykrotka napisał(a): Wszyscy niezadowoleni rodzice powinni pozabierać swoich geniuszy i sami nauczać w domu. Jest to możliwe i zapewne z korzyścią dla wszystkich. Po co prowadzacie do tych leni i niedouczonych nierobów swoje zdolne pociechy? Toż to samo chłonie wiedzę jak gąbka, po co to narażać na kontakt z nauczycielem? Nic dobrego z tego nie będzie.
Zabrać ze szkoły i nauczać samemu. Pozdrawiam wszystkich rodziców, co do szkoły pod górkę mieli.

Brawo, brawo! POPIERAM
24 marca 2019r. o 22:20
~~Rdzawozłoty Różanecznik napisał(a): dotarłam do tekstu : czasem mają dyżur i ręce mi opadły. Mój drogi nauczyciele to czasem nie mają dyżuru. Większość z nich woli prowadzić lekcje niż być na dyrzuże

tak dyżur 5 dni w tygodniu. Siku kiedy można, nie kiedy się chce.....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza