Położne w szkole rodzenia mówią, że najlepiej tak w 28tyg... że wcześniej się nie opłaca bo się i tak wszystkiego zapomni a zajęcia obejmują 10cykli (wykłady+ćwiczenia)
Witam! Jestem w 23 tygodniu i chciałabym dowiedzieć się czegoś wiecej o szkole rodzenia. Gdzie należy się zapisać i w jakich cyklach odbywają się zajęcia? to znaczy kiedy w najbliższym czasie odbędą się 1 zajęcia? mozna na każde przychodzić z mężem?
Z góry dziękuję za odpowiedzi :*
~Mamusia majusi niezalogowany 5 października 2010r. o 19:54
ja pół roku temu uczęszczałam do szkoły rodzenia. myslę, że warto, jest bardzo pomocna, zwłaszcza jak chcecie Panie rodzić w Bolesławcu.
I gorąco pozdrawiam położną Jagodę! przecudna kobieta! :)
z tym, ze niekoniecznie uprzedzaja.
Mi zdarzylo sie dwa razy, ze pani poloznej braklo weny tworczej w omawianiu tematu wiec zaczela przeprowadzac gimnastyke, z kilkunastu pan cwiczyly dwie...reszta musiala sie przygladac...
i zeby byla jasnosc, nie jestem przeciwniczka szkoly rodzenia, wrecz przeciwnie ale na wlasnym przykladzie moge smialo powiedziec, ze da sie bez niej przezyc. Ja sie zniechecilam po 2 zajeciach, szczegoly opisalam gdzies wczesniej wiec nie bede sie powtarzac...
powiem tak, pierwszy raz zmienialam pampersa wlasnie swojemu dziecku...pojecia nie mialam jak to sie robi, nie mialam pojecia o wielu rzeczach ale dowiedzialam sie o nich z autopsji- to naprawde jest instynkt, chce pocieszyc wszystkie przyszle mamy, ktore z jakiegos powodu nie uczeszczaja na te zajecia, dacie rade, jak ja dalam, to wy tez dacie:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.