Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szkoła rodzenia

~kinga niezalogowany
15 marca 2010r. o 15:11
a w którym miesiącu ciąży najlepiej zacząć?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~.... niezalogowany
15 marca 2010r. o 17:26
Położne w szkole rodzenia mówią, że najlepiej tak w 28tyg... że wcześniej się nie opłaca bo się i tak wszystkiego zapomni a zajęcia obejmują 10cykli (wykłady+ćwiczenia)
~Gabi niezalogowany
2 maja 2010r. o 17:58
Witam! Jestem w 23 tygodniu i chciałabym dowiedzieć się czegoś wiecej o szkole rodzenia. Gdzie należy się zapisać i w jakich cyklach odbywają się zajęcia? to znaczy kiedy w najbliższym czasie odbędą się 1 zajęcia? mozna na każde przychodzić z mężem?
Z góry dziękuję za odpowiedzi :*
~ja niezalogowany
5 października 2010r. o 8:47
Czy któraś z pań posiada aktualne informacje o szkole rodzenia w handlówce?
~Farfi niezalogowany
5 października 2010r. o 13:01
Zajęcia odbywają się w "handlówce" w ŚRODY o 16.30

wystarczy przyjść, wpłacić cegiełkę i tyle.
~Mamusia majusi niezalogowany
5 października 2010r. o 19:54
ja pół roku temu uczęszczałam do szkoły rodzenia. myslę, że warto, jest bardzo pomocna, zwłaszcza jak chcecie Panie rodzić w Bolesławcu.
I gorąco pozdrawiam położną Jagodę! przecudna kobieta! :)
~Mamusia majusi niezalogowany
5 października 2010r. o 19:57
i faktycznie ja już płaciłam 60 zł za szkołę rodzenia i już to nie była dobrowolna wpłata. Zmieniły się zasady od marca tego roku bodajże.

na salę do "handlówki" warto mieć strój sportowy!
jednak położne zawsze uprzedzają czego sie spodziewać na następne zajęcia.
3028
#clasta nieaktywny
5 października 2010r. o 20:33
z tym, ze niekoniecznie uprzedzaja.
Mi zdarzylo sie dwa razy, ze pani poloznej braklo weny tworczej w omawianiu tematu wiec zaczela przeprowadzac gimnastyke, z kilkunastu pan cwiczyly dwie...reszta musiala sie przygladac...
i zeby byla jasnosc, nie jestem przeciwniczka szkoly rodzenia, wrecz przeciwnie ale na wlasnym przykladzie moge smialo powiedziec, ze da sie bez niej przezyc. Ja sie zniechecilam po 2 zajeciach, szczegoly opisalam gdzies wczesniej wiec nie bede sie powtarzac...
powiem tak, pierwszy raz zmienialam pampersa wlasnie swojemu dziecku...pojecia nie mialam jak to sie robi, nie mialam pojecia o wielu rzeczach ale dowiedzialam sie o nich z autopsji- to naprawde jest instynkt, chce pocieszyc wszystkie przyszle mamy, ktore z jakiegos powodu nie uczeszczaja na te zajecia, dacie rade, jak ja dalam, to wy tez dacie:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo