~~Srebrnobiały Len napisał(a): Potwierdziłeś tylko moją "diagnozę". Nie mam zamiaru dalej się taplać w tej "dyskusji". Odpowiadać nie będę.
~~Kasztanowatordzawa Dynia napisał(a):~~Srebrnobiały Len napisał(a): Potwierdziłeś tylko moją "diagnozę". Nie mam zamiaru dalej się taplać w tej "dyskusji". Odpowiadać nie będę.
Zabrakło argumentów i zrejterowałeś. Proponuję udać się do specjalisty w celu zdiagnozowania - najlepszy tu będzie specjalista od stert i stogów:)
~~Żółtorudy Tytoń napisał(a):~~Kasztanowatordzawa Dynia napisał(a):~~Srebrnobiały Len napisał(a): Potwierdziłeś tylko moją "diagnozę". Nie mam zamiaru dalej się taplać w tej "dyskusji". Odpowiadać nie będę.
Zabrakło argumentów i zrejterowałeś. Proponuję udać się do specjalisty w celu zdiagnozowania - najlepszy tu będzie specjalista od stert i stogów:)
Nie jesteś partnerem do dyskusji a od kopania się po kostkach. Nie dziw się więc że ludzie wola cię ignorować. Piszą ci rzeczowe argumenty a ty ich nie czytasz tylko wdajesz się w pyskówki. Ile ty masz lat, siedem?
~~Kasztanowatordzawa Dynia napisał(a):
Ach, rozumiem, nie szukać winnych za spowodowanie katastrofy ekologicznej bo czymś takim jest pożar składowiska odpadów.
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):~~Kasztanowatordzawa Dynia napisał(a):
Ach, rozumiem, nie szukać winnych za spowodowanie katastrofy ekologicznej bo czymś takim jest pożar składowiska odpadów.
Mówią, że nie było żadnej katastrofy - mały pożar szybko i sprawnie ugaszony.
Ale tu sami wszystkowiedzący, to i wyrok szybko zapadł :(
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):~~Kasztanowatordzawa Dynia napisał(a):
Mówią, że nie było żadnej katastrofy - mały pożar szybko i sprawnie ugaszony.
Ale tu sami wszystkowiedzący, to i wyrok szybko zapadł :(
~~Srebrnobiały Ubiorek napisał(a): No szybko dorabia się teorię!