~~Liliowy Kosaciec napisał(a): Panie redaktorze, łyka Pan bzdury burmistrza jak pelikan. Dlaczego nie zapytał Pan ile doniesień sam Pan burmistrz i jego ekipa złożyła DONOSÓW na mieszkańców gminy ????
Te wszystkie doniesienia o których tak żałośnie mówi pan burmistrz mają podłoże w faktach takich jak : Szkoła w Parzycach, podwórka wspólnoty i starszej Pani, działka w centrum miasta , waląca się nowa Kamienica i t p, natomiast jakie mają podłoże donosy burmistrza i jego ludzi ??? dotyczą krytycznych wypowiedzi i to na tym portalu lub domysłów Pana Burmistrza i to jest OK ? To społeczeństwo nie ma mieć wątpliwości jeżeli coś jest warte kilkaset tysięcy i są chętni za tę kwotę a sprzedaje się za 1/3 wartości ? Nie mają prawa pytać ?? Panie dziennikarzu niezależny ...
Od wczoraj słyszałem, że:
- zapłacono nam za ten wywiad
- Bolec.Info traci niezależność
- byłem niegrzeczny wobec pana burmistrza
- przeczołgałem go
- jak tak będziemy rozmawiać z władzą, to nigdy żaden samorząd nas nie polubi : )))
I powiem ci że rozbieżność tych opinii bardzo mnie cieszy, bo sugeruje, że wywiad jest ok.
Rozumiem doskonale, że pan burmistrz w swoich wypowiedział nie mówił rzeczy, które mogłyby jemu samemu szkodzić, ale to w wywiadach rzecz normalna.
Kto z opozycji wpada na następną rozmowę?
Jeśli się odbędzie, to sam jestem ciekaw czy przeczytam po niej że sprzedaliśmy się opozycji : )))