emem napisał(a):~Ciemnobursztynowa Fasola napisał(a): Rząd powinien poważnie zastanowić się nad wprowadzeniem zakazu marszu lgbt, bo zawsze kiedy tylko maszerują=prowokują to powstają zadymy, czas z tym skończyć.
Co za głupota! Przeciez to nie ludzie z marszu rownosci rzucali wyzwiskami, to nie oni rzucali kamieniami, to nie oni kopali nastolatkow!
Czyli co - rzad mialby zakaz im maszerowac, tylko dlatego, ze jacys bandyci na nich napadli?
To moze idzmy krok dalej. Zakazmy prowadzic sklepy, bo przychodza do nich zlodzieje i kradna. Zakazmy jezdzic samochodami, bo sa kierowcy ktorzy przekraczaja predkosc. Zakazmy sprzedawac piwo, bo sa pijacy, ktorzy robia zadymy.
No paranoja normalnie. Mamy karac ofiary za to, ze zostaly pobite przez bandytow???
Dramat taki poziom myslenia. Masakra.Zmoderowano 22.07.2019 godz.16:49 - powód: literówki (moderator)
~~Żółtawa Scewola napisał(a): Pis to nie moja bajka, ale za to mają mój głos. Pora na normalność.
Swoją drogą niemcy idą dalej :D https://wiadomosci.wp.pl/w-niemczech-chca-zalegalizowac-kazirodztwo-6027652193174145a
Pora na związki z kozą, koniem....
skorn napisał(a):~~Żółtawa Scewola napisał(a): Pis to nie moja bajka, ale za to mają mój głos. Pora na normalność.
Swoją drogą niemcy idą dalej :D
Pora na związki z kozą, koniem....
Popieram. Jestem za legalizacją kazirodztwa w Niemczech. Skoro powiedziało się A, trzeba powiedzieć B. Żaden dorosły człowiek nie powinien być dyskryminowany ze względu na swoje ciągoty seksualne, o ile nie krzywdzi innych.
fobiak napisał(a): emem, jaki cel maja takie marsze i dlaczego w bialymstoku?