skorn napisał(a): ~~Żółtawa Scewola napisał(a): Pis to nie moja bajka, ale za to mają mój głos. Pora na normalność.
Swoją drogą niemcy idą dalej :D
Pora na związki z kozą, koniem....
Popieram. Jestem za legalizacją kazirodztwa w Niemczech. Skoro powiedziało się A, trzeba powiedzieć B. Żaden dorosły człowiek nie powinien być dyskryminowany ze względu na swoje ciągoty seksualne, o ile nie krzywdzi innych.
dyskryminacje mylisz z wypaczeniem seksualnym. takim rozumowaniem kazdy kryminalista moze sie usprawiedliwiac a termin zboczenie mozna wrzucic do smietnika. dyskryminacja nie obejmuje ludzi chorych psychicznie.
Zmoderowano 22.07.2019 godz.17:24 - powód: link (moderator)Dopisane 22.07.2019r. o godz. 17:30:
emem napisał(a): fobiak napisał(a): emem, jaki cel maja takie marsze i dlaczego w bialymstoku?
Fobiak, a jaki cel miały/mają np. miesiecznice smolenskie?
Czy zgodnie z tokiem myslenia pana ministra edukacji, po tym gdy jacys bandyci by zaatakowali i skopali uczestnikow miesiecznicy smolenskiej, nalezaloby "zastanowic sie nad organizacja takich imprez w przyszlosci"? Bandyci maja decydowac o tym, kto moze manifestowac a kto nie?
Jesli ktos ma ochote manifestowac i robi to zgodnie z prawem to niech to robi.
Dlaczego mamy zakazywac marszu ludziom z LGBT a nie zakazujemy maszerowania bandytom i kibolom 11 listopada ulicami Warszawy? Cos tu jest nie tak.
miesiecznice zawsze uwazalem za glupote a skoro porownales ja do tego marszu to nic innego mi nie pozostaje jak uznac go tez za glupote. jesli jest jakis marsz to musi miec jakis cel i dlaczego akuratnie konserwatywny bialystok. znam kilku pededastow i ani razu nie slyszalem aby sie tym afiszowali lub o cos walczyli co i tak maja zapewnione. dlatego takie marsze to nic innego jak prowokacja.