Ja założyłem temat z inspiracji Kc , ale ostatniego posta ... Lendzwiana ... nie ja napisałem.
Nie myśl sobie GP , że piszę z pod tyldy tak , jak Pan Panie Januszu T. :D
Dobrej nocy . Jutro znowu betoniara :)
Dopisane 25.11.2019r. o godz. 07:23:
~~Jasnopopielata Szachownica napisał(a): spadaj cieciu ...
nie ja zakładam jakieś idiotyczne tematy o tobie z jakimiś idioty.cz.nymi wyimaginowanymi problemami Falco z tym czy innym bolecnautą ...
przeczytaj swoje podsumowanie jakie zrobił Ramaj ...
i nie pierdziel że ktoś tam pisze spod tyldy bo ty jako ''klon '' i coś tam jeszcze przepraszałeś tu przez tydzień ...hahahaha
załóż sobie kolejny temacik ... np. o ''promieniach '' albo o przybytku w którym koiłeś swój ''ból'' szukając ''katharsis''
szukasz na siłę poparcia wiedząc że jesteś PRZEGRANYM ...
błagaj jak to niedawno robiłeś - ''napiszcie mi tu jakieś ciepłe słowo-publicznie''
to było dobre...hahahaha
i jeszcze jedno na koniec - poniosłeś porażkę z którą trudno ci się pogodzić i zaraz po zakończeniu kary -hahahaha- co zrobiłeś ?
zapowiedziałeś że ''to nie koniec''
że ''nie dasz mi spokoju ''
więc po raz wtóry ostrzegam cię - uważaj co robisz ...
niewiedza nie zwalnia od ewentualnych konsekwencji a wiesz że się nie zawaham ...
teraz pisz sobie spod kwiatków ...klonów itp.
Panie Januszu Pan mnie z kimś pomylił . Jam prostacka obsługa betoniary , nie hausmajster :D
Może jednak będzie lepiej dla nas wszystkich , kiedy zastosuje się Pan do tej rady :
~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): możesz się teraz masturbować do woli i nie zasrywaj już bolca
Jeszcze raz Miłego :)