~ napisał(a): ~doswiadczona napisał(a): ~Radzio napisał(a): Osobiście najbardziej polecam młodego D. (bo pracują tam ojciec i syn) przy ul. Zgorzeleckiej na przeciw apteki pod klonami. Odradzam z całych sił panią Sz. na ul. Leśnej !! (gdy mamy umowioną godzine to zostaniemy obsłużeni ok 1,5 h po !! na trzy wizyty u niej trzy spóźnienia o ponad godzine !! a do tego 2 zęby źle zrobione i nici z reklamacji!! BARDZO NIE POLECAM
czlowieku...Durznki obydwaj psuja zeby..nie daj Boze jezcz wstawiac...nigdy u nich niczego!!!!! ten gabinet powinien byc juz dawno zamkniety.. Jak przyjdziesz z reklamacja..to wyjada na tobie az na schody..wina za zle wykonane uslugi ..spada na Ciebie. Bog mi swiadkiem.
co ty pitolisz, nigdy nie miałem problemu z reklamacją chociaż właściwie to tylko raz poprawiałem, a zęby to sobie sam popsułeś a nie Durynki.
Niestety,to prawda !!! To jakiś koszmar u Durynka.Bylam tam jeden raz i o jeden za dużo.
Nawet pół roku nie ma wypelnienie.Pokruszone w 3 miejscach,a to podbno moja wina,że tak jem :D. Odrazam stanowczo. Cena jak z Hollywood a rzetelność "0". Na dodatek brak możliwości reklamacji.