#katarzis1978 napisał(a): Odradzam małżeństwo Nuckowskich na Piaskowej - w jednym czasie z mojej rodziny 3 osoby plombowały zęby i po 3 miesiącach je potraciły - oboje to partacze - załatwiają pacjentów w sposób taśmowy- odradzam bo albo technika albo materiały do d...py
~~i napisał(a): czy jest w bolcu dentysta chirurg na nfz ? jesli nie to gdzie najblizej ?
kogo polecacie do usuniecia " trudnego " zęba ?
~~Bozka napisał(a): Polecam dr.I.Kowalczyka ze Stomedu.Profesjonalne podejscie do pacjeta,swietna robota!!!.Bywalam tez u innych ale bez porownania,mistrzostwo w swoim fachu.Polecam szczerze.
~~/ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Arkadiusz Przestrzelski napisał(a): Ja moge polecić Gajewska Clinic na ulicy Łokietka. Bardzo przyjazny gabinet,a lekarze sprawiają dobre wrażenie. Gabinet czysty, obsługa ok, z terminami różnie, ale w nagłych sytuacjach zawsze coś znajdą. Nie słyszałem o nich żadnej złej opinii.
Mam mieszane uczucia. Opierając się o Wasze opinie poszłam do tej pani i po pierwszej wizycie już nie pójdę.
~~Bozka napisał(a): Polecam dr.I.Kowalczyka ze Stomedu.Profesjonalne podejscie do pacjeta,swietna robota!!!.Bywalam tez u innych ale bez porownania,mistrzostwo w swoim fachu.Polecam szczerze.